SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 99,00 Adviesprijs € 108,00
Apple Mac
Windows
Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Op voorraad

Wat is er nieuw in V-Ray voor Sketch-Up?

V-Ray voor SketchUp

V-Ray biedt de mogelijkheid om jouw creaties te renderen. Van snelle ontwerpschetsen tot de meest gedetailleerde 3D scènes. V-Ray voor SketchUp geeft je een hele set aan tools van belichting tot materialen. Maak schaduw, render op verschillende manieren.

Nieuwe versie

V-Ray voor SketchUp heeft nu een versie 5 uitgebracht. De plug-in is speciaal ontworpen om je zo snel mogelijk op weg te helpen. Het programma is eenvoudig te leren en te gebruiken.

Waarom V-Ray?

Met dit programma creëer je de hoogst mogelijke kwaliteit renders direct in SketchUp. Doordat V-Ray het renderen versnelt, kun je sneller ontwerpen wat jij wilt maken. Wacht minder lang en wees creatief. V-Ray wordt gebruikt door 92 van de top 100 architectenbureaus, dus dat belooft wat.

Nieuwe functies – Updates in versie 5 - Nieuw in V-Ray voor SketchUp

  • Geniet van de vernieuwde gebruikersinterface
  • Vernieuwde materiaalbibliotheek en objectenbibliotheek van Chaos Cosmos
  • Post-Processing gaat nu direct
  • V-Ray Vision
  • Light Mix, Light Gen tool
  • Overige nieuwe tools

Vernieuwde gebruikersinterface

Deze versie van V-Ray voor SketchUp heeft een ontwerpvriendelijke gebruikersinterface voor snellere work flows.

Nieuwe Chaos Cosmos bibliotheken

De nieuwe 3D content bibliotheek, Chaos Cosmos, biedt een verscheidenheid aan elementen uit categorieën zoals mensen, voertuigen, planten, meubels en accessoires.

Hiermee kun je elk interieur of exterieur verfraaien zonder tijd kwijt te zijn aan geometrie optimalisatie of het instellen van materialen - de Cosmos assets zijn altijd render-klaar en leveren hoogwaardige resultaten. Geniet van meer dan 200 materialen (drag&drop) om projecten te versnellen.

Directe Post-Processing in V-Ray

De V-Ray versie 5 heeft een Frame Buffer met ingebouwde compositing. Daarmee kun je kleurcorrecties maken, render-elementen combineren en opslaan als presets om in de toekomst te gebruiken - allemaal zonder dat je een andere applicatie nodig hebt.

V-Ray Vision

Visualiseer ontwerpen direct in real-time, terwijl je doorwerkt in SketchUp. Met de vijfde versie van V-Ray Vision navigeer je in een real-time aanzicht van de scene om het model heen, voeg je materialen toe en stel je lampen en camera’s in.

Light Mix & Light Gen Tool

Wanneer de render klaar is kun je de helderheid en kleur van elke lamp interactief wijzigen - zonder opnieuw te hoeven renderen.

Met Light Gen Tool stel je de belichting in door eenvoudig een van de automatisch gegenereerde thumbnails te kiezen. De voorbeelden zijn in een aantal scenario's op basis van omgevingslicht gerenderd. Je hoeft alleen maar te kiezen en V-Ray staat klaar om te renderen.

Overige nieuwe tools

Met de nieuwe tools in V-Ray zoals gras, natuurgetrouwe materialen, proxy objecten, en geavanceerde texturen maak je de vetste nieuwe looks voor je architectuurprojecten. Deze plug-in geeft een nieuwe belichting op je bouwwerken dankzij de nieuwe functies als global illumination, omgevingsbelichting, realistische zon & lucht.

Bovendien zijn er mogelijkheden om op andere manieren naar je ontwerpen te kijken door het luchtperspectief en de dwarsdoorsnedes. De Denoiser verwijdert ruis automatisch en zorgt voor tot 50% snellere rendertijden.

Verdere nieuwe functies met V-Ray voor Sketchup zijn: fotografische camera’s, VR met één klik, dubbele performance, render elementen, netwerkrendering, en frame buffer.

Windows
Processor
Intel 64, AMD64 of compatibele processor met ondersteuning voor SSE4.2. V-Ray wordt alleen ondersteund door 64-bit besturingssystemen en 64-bit versies van SketchUp.

RAM
Minimaal 8GB RAM, aanbevolen 16GB RAM.

Harde schijf
Minimaal 2GB, aanbevolen 12GB (inclusief extra downloadbare inhoud).

TCP/IP
Alleen IPv4 wordt ondersteund. IPv6 wordt momenteel nog niet ondersteund.

Besturingssysteem
Windows 8.1, Windows 10.

SketchUp
SketchUp 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021.

GPU
Maxwell-, Pascal-, Volta- en Turing-gebaseerde NVIDIA kaart(en) met de laatste driver of ten minste versie 411.31. Voor meer info, zie GPU Rendering.

Videokaart
* Indien je een nieuwe machine overweegt, besteed dan voldoende middelen aan de videokaart. Wij raden Maxwell-, Pascal-, Volta- en Turing-gebaseerde nVidia kaarten aan. Deze kaarten worden ondersteund door de ontwikkelaar en hebben kwalitatief goede drivers.

macOS
Processor
Intel 64, AMD64 of compatibele processor met ondersteuning voor SSE4.2.

Let op: V-Ray is nog niet compatibel met Apple M1 processoren!

RAM
Minimaal 8GB RAM, aanbevolen 16GB RAM.

Harde schijf
Minimaal 2GB, aanbevolen 12GB (inclusief extra downloadbare inhoud).

TCP/IP
Alleen IPv4 wordt ondersteund. IPv6 wordt momenteel nog niet ondersteund.

Besturingssysteem
Apple® macOS 10.10.x of later

SketchUp
SketchUp 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021

Videokaart
* V-Ray GPU werkt alleen met C++/CPU-apparaten onder macOS. V-Ray GPU kan nog steeds gebruikt worden in gedistribueerde rendering waar een macOS-machine de CUDA-engine draait op een CPU-apparaat samen met Windows/Linux machine(s) die CUDA-engine(s) draaien op GPU-apparaten.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de systeemvereisten. 

Medium Download
Merk V-Ray
Levertijd Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Besturingssysteem Apple Mac, Windows
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin jouw Trimble-ID. Klik hier om te zien hoe je jouw account moet activeren.

 

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 64-bits

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin jouw Trimble-ID. Klik hier om te zien hoe je jouw account moet activeren.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan