SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 99,00 Adviesprijs € 108,00
Windows
Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Op voorraad

Wat is er nieuw in V-Ray voor Rhino?

V-Ray voor Rhino

V-Ray geeft de mogelijkheid om jouw creaties voor studie en vrije tijd te renderen. Je werkt in de vertrouwde interface (zoals je die misschien van SketchUp, 3dMax en Revit al gewend was) en maakt snelle ontwerpschetsen en de meest gedetailleerde 3D scènes. V-Ray voor Rhino biedt een hele set aan tools van belichting tot materialen. Maak schaduw, render op verschillende manieren.

Nieuwe versie

V-Ray voor Rhino heeft nu een versie 5 uitgebracht. De plug-in is speciaal ontworpen om je zo snel mogelijk op weg te helpen. Maak een fotorealistische vertoning van de scène die jij wilt weergeven. De nieuwe 3D content bibliotheek van Chaos Cosmos biedt je render-klare objecten, van meubels tot planten, van mensen tot voertuigen.

Waarom V-Ray?

Met dit programma creëer je de hoogst mogelijke kwaliteit renders direct in Rhino. Doordat V-Ray het renderen versnelt, kun je sneller ontwerpen wat jij wilt maken. Wacht minder lang en wees creatief. V-Ray wordt gebruikt door 92 van de top 100 architectenbureaus, dus dat belooft wat.

Nieuwe functies – Updates in versie 5 - Nieuw in V-Ray voor Rhino

  • Geniet van de vernieuwde gebruikersinterface
  • Vernieuwde materiaalbibliotheek en objectenbibliotheek van Chaos Cosmos
  • Post-Processing gaat nu direct
  • V-Ray Vision
  • Light Mix, Light Gen tool
  • Overige nieuwe tools

Vernieuwde gebruikersinterface

Deze versie van V-Ray voor Rhino heeft een ontwerpvriendelijke gebruikersinterface voor snellere work flows.

Nieuwe Chaos Cosmos bibliotheken

De nieuwe 3D content bibliotheek, Chaos Cosmos, biedt een verscheidenheid aan elementen uit categorieën zoals mensen, voertuigen, planten, meubels en accessoires.

Hiermee kun je elk interieur of exterieur verfraaien zonder tijd kwijt te zijn aan geometrie optimalisatie of het instellen van materialen - de Cosmos assets zijn altijd render-klaar en leveren hoogwaardige resultaten. Geniet van meer dan 200 materialen (drag&drop) om projecten te versnellen.

Directe Post-Processing in V-Ray

De V-Ray versie 5 heeft een Frame Buffer met ingebouwde compositing. Daarmee kun je kleurcorrecties maken, render-elementen combineren en opslaan als presets om in de toekomst te gebruiken - allemaal zonder dat je een andere applicatie nodig hebt.

V-Ray Vision

Visualiseer ontwerpen direct in real-time, terwijl je doorwerkt in Rhino. Met de vijfde versie van V-Ray Vision navigeer je in een real-time aanzicht van de scene om het model heen, voeg je materialen toe en stel je lampen en camera’s in.

Light Mix & Light Gen Tool

Wanneer de render klaar is kun je de helderheid en kleur van elke lamp interactief wijzigen - zonder opnieuw te hoeven renderen.

Met Light Gen Tool stel je de belichting in door eenvoudig een van de automatisch gegenereerde thumbnails te kiezen. De voorbeelden zijn in een aantal scenario's op basis van omgevingslicht gerenderd. Je hoeft alleen maar te kiezen en V-Ray staat klaar om te renderen.

Overige nieuwe tools

Met de nieuwe tools in V-Ray zoals gras, natuurgetrouwe materialen, proxy objecten, en geavanceerde texturen maak je de vetste nieuwe looks voor je architectuurprojecten. Deze plug-in geeft een nieuwe belichting op je bouwwerken dankzij de nieuwe functies als global illumination, omgevingsbelichting, realistische zon & lucht.

Bovendien zijn er mogelijkheden om op andere manieren naar je ontwerpen te kijken door het luchtperspectief en de dwarsdoorsnedes. De Denoiser verwijdert ruis automatisch en zorgt voor tot 50% snellere rendertijden. Je kunt eenvoudig afbeeldingen en 360-graden panorama's opslaan.

Verdere nieuwe functies met V-Ray voor Rhino zijn: fotografische camera’s, VR met één klik, dubbele performance, render elementen, netwerkrendering, en frame buffer.

Windows
Besturingssysteem
Windows 8.1, Windows 10. V-Ray wordt alleen ondersteund door 64-bit besturingssystemen en 64-bit versies van Rhino.

Processor
Intel 64, AMD64 of compatibele processor met ondersteuning voor SSE4.2.

RAM
8GB RAM en 8GB swap minimaal - aanbevolen 16GB of meer RAM.

Harde schijf
Minimaal 2GB, aanbevolen 12GB (inclusief extra downloadbare inhoud).

TCP/IP
Alleen IPv4 wordt ondersteund. IPv6 wordt momenteel nog niet ondersteund.

Rhino
Rhino 6 of Rhino 7.

GPU
Maxwell-, Pascal-, Turing-, Volta- en Ampere-gebaseerde NVIDIA-kaart(en) met de laatste driver (voor zowel CUDA- als RTX-kaarten).

V-Ray Vision vereist een grafische kaart met DirectX 11 of DirectX 12 en Shader Model 5.0 mogelijkheden.

Videokaart
* Indien je een nieuwe machine overweegt, besteed dan voldoende middelen aan de videokaart. Wij raden Maxwell-, Pascal-, Volta- en Turing-gebaseerde nVidia kaarten aan. Deze kaarten worden ondersteund door de ontwikkelaar en hebben kwalitatief goede drivers.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de systeemvereisten.

Medium Download
Merk V-Ray
Levertijd Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Besturingssysteem Windows
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin jouw Trimble-ID. Klik hier om te zien hoe je jouw account moet activeren.

 

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 64-bits

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin jouw Trimble-ID. Klik hier om te zien hoe je jouw account moet activeren.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan