SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 99,00 Adviesprijs € 108,00
Windows
Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Op voorraad

Wat is er nieuw in V-Ray voor Revit?

V-Ray voor Revit

V-Ray biedt de mogelijkheid om jouw creaties te renderen. Van snelle ontwerpschetsen tot de meest gedetailleerde 3D scènes. V-Ray voor Revit geeft je een hele set aan tools van belichting tot materialen. Maak schaduw, render op verschillende manieren.

Geniet van dezelfde V-Ray interface als die van andere versies die je kent (zoals 3ds Max en SketchUp). De bekende plug-in helpt een consistente workflow te creëren.

Nieuwe versie

V-Ray voor Revit heeft nu een versie 5 uitgebracht. De plug-in is speciaal ontworpen om je zo snel mogelijk op weg te helpen. Het programma is eenvoudig te leren en te gebruiken.

Waarom V-Ray?

Met dit programma creëer je de hoogst mogelijke kwaliteit renders direct in Revit. Doordat V-Ray het renderen versnelt, kun je sneller ontwerpen wat jij wilt maken, dus wees creatief.

Nieuwe functies – Updates in versie 5 - Nieuw in V-Ray voor Revit

  • Geniet van de vernieuwde gebruikersinterface
  • Vernieuwde materiaalbibliotheek en objectenbibliotheek van Chaos Cosmos
  • Post-Processing gaat nu direct
  • V-Ray Vision
  • Light Mix, Light Gen tool
  • Schetsen met Global Contours
  • Overige nieuwe tools

Vernieuwde gebruikersinterface

Deze versie van V-Ray voor Revit heeft een ontwerpvriendelijke gebruikersinterface voor snellere work flows.

Nieuwe Chaos Cosmos bibliotheken

De nieuwe 3D content bibliotheek, Chaos Cosmos, biedt een verscheidenheid aan elementen uit categorieën zoals mensen, voertuigen, planten, meubels en accessoires.

Hiermee kun je elk interieur of exterieur verfraaien zonder tijd kwijt te zijn aan geometrie optimalisatie of het instellen van materialen - de Cosmos assets zijn altijd render-klaar en leveren hoogwaardige resultaten. Geniet van meer dan 200 materialen (drag&drop) om projecten te versnellen.

Directe Post-Processing in V-Ray

De V-Ray versie 5 heeft een Frame Buffer met ingebouwde compositing. Daarmee kun je kleurcorrecties maken, render-elementen combineren en opslaan als presets om in de toekomst te gebruiken - allemaal zonder dat je een andere applicatie nodig hebt.

V-Ray Vision

Visualiseer ontwerpen direct in real-time, terwijl je doorwerkt in Revit. Met de vijfde versie van V-Ray Vision navigeer je in een real-time aanzicht van de scene om het model heen, voeg je materialen toe en stel je lampen en camera’s in.

Light Mix & Light Gen Tool

Wanneer de render klaar is kun je de helderheid en kleur van elke lamp interactief wijzigen - zonder opnieuw te hoeven renderen.

Met Light Gen Tool stel je de belichting in door eenvoudig een van de automatisch gegenereerde thumbnails te kiezen. De voorbeelden zijn in een aantal scenario's op basis van omgevingslicht gerenderd. Je hoeft alleen maar te kiezen en V-Ray staat klaar om te renderen.

Schetsen met Gloabal Contours

Met de nieuwe Global Contours instelling creëer je concepten met een schetsmatige look. De look kan op het hele model worden toegepast of selectief worden gebruikt om bepaalde objecten te accentueren.

Overige nieuwe tools

Met de nieuwe tools in V-Ray zoals gras, natuurgetrouwe materialen, proxy objecten, en geavanceerde texturen maak je de vetste nieuwe looks voor je architectuurprojecten. Deze plug-in geeft een nieuwe belichting op je bouwwerken dankzij de nieuwe functies als global illumination, omgevingsbelichting, realistische zon & lucht.

Bovendien zijn er mogelijkheden om op andere manieren naar je ontwerpen te kijken door het luchtperspectief en de dwarsdoorsnedes. De Denoiser verwijdert ruis automatisch en zorgt voor tot 50% snellere rendertijden.

Verdere nieuwe functies met V-Ray voor Revit zijn: fotografische camera’s, VR met één klik, dubbele performance, render elementen, netwerkrendering, en frame buffer.

Windows
Processor
Intel® 64, AMD® 64 of compatibele processor met SSE4.2 ondersteuning.

Besturingssysteem
Windows 8.1, Windows 10. V-Ray wordt alleen ondersteund door 64-bit besturingssystemen en 64-bit versies van Revit.

RAM
Minimaal 8GB RAM, aanbevolen 16GB RAM.

Harde schijf
Minimaal 2GB, aanbevolen 12GB (inclusief extra downloadbare inhoud).

TCP/IP
Alleen IPv4 wordt ondersteund. IPv6 wordt momenteel nog niet ondersteund.

Revit
Revit 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022.

GPU
Maxwell-, Pascal-, Turing-, Volta-, of Ampere-gebaseerde NVIDIA kaart(en) met de laatste driver of ten minste versie 411.31.

V-Ray Vision vereist een grafische kaart met DirectX 11 of DirectX 12 en Shader Model 5.0 mogelijkheden.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de systeemvereisten.

Medium Download
Merk V-Ray
Levertijd Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Besturingssysteem Windows
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin jouw Trimble-ID. Klik hier om te zien hoe je jouw account moet activeren.

 

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 64-bits

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin jouw Trimble-ID. Klik hier om te zien hoe je jouw account moet activeren.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan