SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Euroglot 8.6.1 (RU Nijmegen)

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 3,75 Adviesprijs € 122,16
Apple Mac
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Dit product is speciaal beschikbaar gesteld voor medewerkers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Je kunt het product alleen bestellen als je verbonden bent aan deze onderwijsinstelling.

De belangrijkste kenmerken van Euroglot 8.6.1:

  • Alle zes Euroglot Professional vertaalwoordenboeken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans
  • Alle zes vakspecifieke woordenboeken: Handel, Juridisch, Medisch, Chemisch, Polytechniek en Computer
  • Euroglot heeft automatische updates van vertalers. Zo beschik jij altijd over de nieuwste versie.
  • Beschikt over een grote grammatica module.EuroglotOnline

Euroglot beschikt over de zes vertaalwoordenboeken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans en de vakwoordenboeken Chemisch, Medisch, Polytechnisch, Juridisch, Handel en Computer. De talen zijn kruislings te gebruiken en de schermtaal is aan te passen in zes talen. Van ieder woord of uitdrukking kan de grammatica worden opgevraagd. De vertaaltoepassing beschikt over een uitgebreide thesaurus met woorden, uitdrukkingen, zegswijzen en spreekwoorden.

 

Action message

Dit product is speciaal beschikbaar gesteld voor medewerkers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Je kunt het product alleen bestellen als je verbonden bent aan deze onderwijsinstelling.

Medium Abonnement
Merk Euroglot
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac, Windows
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor: Medewerker
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn

Cd/dvd
Voor cd's en dvd's geldt een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Het geldt alleen voor producten die ongeopend zijn (in originele en ongeschonden staat. De verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@surfspot.nl.

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden https://www.linguist.com/contact-us/
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan