Windows 7 Pro upgrade medewerker

Studentenprijs
€ 10,75
Adviesprijs € 169,-
Windows
Windows
download
Binnen 10 min als download beschikbaar

* Vereiste velden

Microsoft Windows 7 Professional upgrade

Heb je nog Windows Vista Business of zelfs XP? Je kunt nu gemakkelijk upgraden naar Windows 7 Professional. Windows 7 Professional Upgrade is inzetbaar voor je werk, studie en je vrije tijd. Je gegevens zijn veilig dankzij de automatische back-ups. Ook is je computer eenvoudig te verbinden met anderen, of dat nou huisgenoten of collega’s zijn.

Let op: Om de Microsoft Windows 7 Professional upgrade te mogen installeren en gebruiken dient er op de computer of laptop een legale, volledige of OEM-versie van Windows XP of Windows Vista Business geïnstalleerd te zijn. 

 

Veilig werken met Microsoft Windows 7 Professional upgrade

Met een paar klikken verbind je verschillende pc’s en andere apparaten met je thuisnetwerk. Zo stel je eenvoudig een thuisgroep samen en kun je gemakkelijk bij al je foto’s, muziek en bestanden van alle op het netwerk aanwezige pc’s en andere apparaten. Je houdt malware buiten je pc met het gebruikersaccountbeheer van Windows 7 Professional Upgrade. Internet Explorer is beter beveiligd tegen phishing met het SmartScreen-filter. Via het ouderlijk toezicht laat je kinderen alleen de programma’s gebruiken die jij voor hun geschikt vindt.

Gebruikersvriendelijk, snel en eenvoudig

Door de interface van Windows 7 Professional Upgrade is het eenvoudig om veel verschillende programma’s, bestanden en andere vensters tegelijk te gebruiken. Via Windows Search vind je in een handomdraai al je bestanden. Je kiest zelf welke programma’s je op de taakbalk vast wilt pinnen. En veelgebruikte bestanden vind je snel via Jump Lists. De miniatuurvoorbeelden maken het beheren van geopende programma’s en documenten eenvoudig. Bovendien zijn geopende vensters gemakkelijk te vergroten en te verkleinen.

Delen, bekijken en communiceren met Microsoft Windows 7 Professional upgrade

Communiceren, media bekijken en delen gaat nog makkelijker dankzij de Windows 7 Professional Upgrade. Met Windows Media Center kun je gemakkelijk tv bekijken en opnemen, cd’s en dvd’s afspelen en foto’s en video’s bekijken. Met Windows Essentials kun je onder andere gebruik maken van gratis programma’s als Windows Mail en Photo Gallery. Niet thuis? Dan heb je toch toegang tot de muziek-, video- en fotobestanden die op je pc staan via remote media streaming. Je kunt bestanden ook gemakkelijk verzenden naar andere apparaten binnen je thuisnetwerk.

Ga voor meer informatie naar Microsoft.

Bestel Windows 7 Pro upgrade bij schoolspot

Deze Windows update bestel je eenvoudig bij schoolspot, met korting! Dat geldt alleen voor medewerkers en leerkrachten in het primair onderwijs, en voor ouders met kinderen op de basisschool of speciaal onderwijs. Meld je direct gratis aan en profiteer van hoge kortingen!

Systeem eisen

Windows Vista Business of XP
Processor: 1 GHz of sneller
Geheugen: 1 GB RAM
Beschikbare schijfruimte: 16 GB
Video: DirectX 9 grafische kaart met WDDM 1.0 of hogere driver

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.