Software bestelling

De downloadlinks die wij met onze softwarebestellingen meesturen zijn 30 dagen geldig. Mocht deze link verlopen zijn dan kun je ons mailen op info@surfspot.nl of aanspreken op de chat voor een nieuwe downloadlink. Vermeld in deze mail of chat het bestelnummer van je bestelling, op die manier kunnen we je zo snel mogelijk voorzien van een nieuwe downloadlink.

Nadat SURFspot jouw betaling voor het te downloaden product heeft ontvangen, krijg je van ons een mail met daarin een rechtstreekse downloadlink en product code of een link naar een Cloud omgeving waar je het product kan registreren en downloaden.

  1. De benodigde downloadgegevens worden opgeslagen bij 'Mijn bestellingen' op SURFspot. Log in bij SURFspot, ga naar ‘Mijn SURFspot’ (bovenaan de pagina) en kies voor de optie ‘Mijn bestellingen’. 
  2. Je ontvangt een e-mail met downloadinstructies. Deze e-mail is afkomstig van de leverancier van de software of van SURFspot zelf.
Je ontvangt de download doorgaans binnen 15 minuten. Mocht je na een uur nog niks hebben ontvangen dan horen we dat graag zodat wij de status van je bestelling kunnen controleren.
De downloadlinks die wij bij onze bestellingen meesturen zijn 30 dagen actief. Je kunt binnen deze 30 dagen je product downloaden. Mocht het om een reden niet zijn gelukt om de download te starten binnen deze 30 dagen of wil je een herinstallatie uitvoeren en is de termijn verstreken neem dan contact op met ons op. Wij kunnen je te allen tijde voorzien van een nieuwe, actieve downloadlink. Let wel op dat wij je geen nieuwe downloadlink kunnen toezenden als de licentieperiode van je product is verlopen. De licentieperiode van een software product is terug te vinden op de productpagina.

Het is niet mogelijk om een software product vaker te bestellen dan één keer per licentieperiode. De licentieperiode van een software product kun je terugvinden bij de aanvullende informatie op de productpagina. Staat er 'Al aangeschaft' bij een product dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn: 

  1. Je zit voor het product dat je wilt bestellen nog in de licentieperiode. Als de licentieperiode is afgelopen kun je het product opnieuw bestellen. 
  2. Je hebt het product nog nooit besteld en toch zie je de melding staan? Het kan zijn dat je in het verleden een keer het product hebt geprobeerd te bestellen, maar je hebt de bestelling nooit afgerond. Het kan zijn dat deze mislukte bestelling nog wel in het systeem staat. We raden je aan om ons te mailen of spreek ons aan op de chat om deze bestelling te annuleren voor je.  Hierna kun je weer een nieuwe bestelling kunt plaatsen. 
Om gebruik te kunnen maken van de software die SURFspot aanbiedt, dien je de software in Nederland te activeren. Het is niet mogelijk om de software te activeren in het buitenland, wij kunnen je daarin dan ook niet ondersteunen.

Het kan gebeuren dat je een bestelling plaatst voor een product dat je eigenlijk niet wilde bestellen, misschien heb je een product gekocht voor een ander besturingssyteem? 

Tijdens de aankoop ga je akkoord met de voorwaarden: "Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)"

Het is dus helaas niet mogelijk om je pakket te retourneren of om te ruilen.

Softwareproducten kunnen gewoon via SURFspot besteld worden. Bij het grootste deel van de softwareproducten geldt dat de download binnen 15 minuten beschikbaar is. 

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.