Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 24,00 Adviesprijs € 24,95

Niet meer leverbaar
Op voorraad

Het product dat je probeert te vinden, is helaas niet meer leverbaar via SURFspot. Voor een goed alternatief verwijzen we je graag door naar ons assortiment van Gadgets.

Belangrijkste kenmerken Fresh ’n Rebel Powerbank 3000 mAh:

  • Laad je telefoon 1 keer helemaal op.
  • Overspanningsbeveiliging
  • Beveiliging tegen oververhitting
  • Beveiliging tegen overladen
  • Beveiliging tegen ontladen
  • Kortsluitbeveiliging
  • Airline approved
  • verkrijgbaar in de kleuren Army Groen (donkergroen), Concrete Zwart, Cupcake Roze, Indigo Blauw, Peppermint Groen (lichtgroen)

De Fresh ’n Rebel Powerbank 3000 mAh is compact, licht en voelt zacht aan. Hij kan makkelijk overal mee naar toe genomen worden zodat je weet dat je niet met een lege smartphone komt te zitten. De ledlampjes op de powerbank laten zien hoeveel stroom er nog inzit. De powerbank heeft twee usb-uitgangen waarvan de ene je smartphone oplaad binnen drie uur en de andere binnen anderhalf uur. Deze lichtgewicht powerbank komt met extra safety features. Zo zorgt hij ervoor dat hij ophoudt met opladen zodra je telefoon vol zit, is er beveiliging tegen kortsluiting en raakt hij niet oververhit. Bovendien mag je deze meenemen in het vliegtuig, ideaal voor lange vluchten!
Bij ons is de Fresh ’n Rebel verkrijgbaar in de kleuren Army Groen (donkergroen), Concrete Zwart, Cupcake Roze, Indigo Blauw, Peppermint Groen (lichtgroen).

Powerbank 3000 mAh

Powerbank 3000 mAh

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. 

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit. Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen.

Levertijd Niet meer leverbaar
Specificaties
Merk: Fresh n Rebel
Energie
Accu capaciteit: 3000 mAh
Kortsluitingsbeveiliging: Ja
Oplaadtijd: Oplader: 0.5 A: 6 uur, 1 A: 3 uur, 2 A: 1,5 uur
Overbelastingsbeveiliging: Ja
Overspanningsbeveiliging: Ja
Overstroombeveiliging: Ja
Oververhittingsbeveiliging: Ja
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (BxDxH): 95 x 30 x 25 mm
Gewicht: 78 g
Inhoud van de verpakking
Gebruikershandleiding: Ja
Meegeleverde kabels: Micro-USB
Medium Hardware
Merk Fresh 'N Rebel
Gebruikersvoorwaarden http://www.paradigit.nl/cms/service/voorwaarden/default.aspx#algemene_verkoopvoorwaarden
Bedenktermijn 14 dagen.
Speciale voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit. Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan