Office 365 ProPlus student

Studentenprijs
€ 3,99
Adviesprijs € 128,90
Apple Mac Windows
Apple Mac
Windows
download
Binnen 24 uur online beschikbaar

Microsoft Office 365 ProPlus biedt alle programma's die je gewend bent van Microsoft Office, speciaal voor het onderwijs. Denk aan Word, Excel, Powerpoint en Outlook in één pakket. Je kunt dit pakket niet koppelen aan je eigen e-mail. 

Wanneer je Office 365 via SURFspot aanschaft, ontvang je een unieke gebruikersnaam @edu.surfspot.nl en een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de portal van Microsoft. Vanuit deze portal kun je Microsoft Office naar je computer downloaden. 

Je betaalt als medewerker of student voor dit pakket € 3,99 per jaar. Sommige universiteiten of hogescholen betaalden dit al voor jou. Dan krijg je het zelfs gratis!

Het kan gebeuren dat de gegevens van je bestelling naar je spam inbox worden verzonden, mocht je ook hier geen bestelling kunnen vinden dan kun je ons mailen met de vraag om je bestelgegevens door te sturen, info@surfspot.nl. 

Klik hier voor een overzicht van universiteiten en hogescholen die Office 365 ProPlus aanbieden. 

Office 365 ProPlus

Microsoft Office 365 ProPlus biedt productiviteit en samenwerking, speciaal voor het onderwijs. Met dit pakket maak je gebruik van de nieuwste versies van de Office-programma’s die beschikbaar zijn voor jouw type apparaat. Office 365 ProPlus kun je op 5 computers installeren, zowel op Macs als Windows-computers. Daarnaast kun je de apps voor Word, Excel, Powerpoint en Outlook op 5 verschillende mobiele apparaten gebruiken. Zo kun je vanaf je tablet, laptop en smartphone overal en altijd bij je bestanden, of je nu online of offline bent.

Office 365 ProPlus bevat de volgende onderdelen:

 

Windows

computer

Windows

Phone

Apple

Computer

Apple

iPad

Apple

iPhone

Android

Phone

Word X  X  X
Excel
PowerPoint
OneNote          
Outlook        
Access          
Publisher          
Skype for Business           
InfoPath          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet alle diensten die benoemd worden in bovenstaande video zijn beschikbaar voor de onderwijslicentie. In deze licentie ontbreekt de feature 'proofingtools' daarnaast  is Onedrive niet inbegrepen. 

Een goede basis met Office 365 ProPlus

Office 365 ProPlus biedt een volledig pakket voor je studie of werk. Word biedt houvast en ruimte voor creativiteit om tekstdocumenten samen te stellen. Je kunt kiezen uit bestaande sjablonen of starten met een blanco document om een paper of rapport een professionele look te geven. Met Excel kun je allerlei soorten gegevens overzichtelijk ordenen en analyseren, onder andere met behulp van draaitabellen. PowerPoint is geschikt voor het maken van uiteenlopende presentaties met afbeeldingen, kleuren, lettertypes, animaties en geluidseffecten naar keuze.

Office 365 ProPlus: communiceren in stijl

Outlook houdt je e-mail en je agenda op orde. Het programma biedt verschillende functies om het plannen van afspraken eenvoudig te maken. Liever bellen dan mailen? Dat kan met Lync, het programma waarmee je kunt (video)chatten en (video)bellen. Met OneNote verzamel je aantekeningen, notities en teksten op een centrale plek. Deze informatie kun je vervolgens weer delen, bijvoorbeeld met studiegenoten die jouw aantekeningen bij een artikel willen inzien. Publisher maakt het mogelijk voor zowel de leek als de ervaren gebruiker om marketingmateriaal en publicaties te ontwikkelen. 

Grip op je gegevens dankzij Office 365 ProPlus

Access helpt je om toepassingen voor databases te ontwerpen en te implementeren. Dit is handig als je al de gegevens die je nodig hebt, bijvoorbeeld om een lustrum voor je studieverenging te organiseren, op 1 centrale plek wilt bewaren en gebruiken. Zo blijf je een berg aan informatie de baas. Formulieren maak je met InfoPath. Handig als je bijvoorbeeld een enquête voor een onderzoeksopdracht moet afnemen. Met InfoPath kun je zowel eenvoudige als geavanceerde formulieren maken, en deze eventueel combineren met gegevensbronnen. Al deze formulieren kun je vervolgens ook gemakkelijk publiceren via Infopath.

Ga voor meer informatie naar Microsoft.

Systeem eisen

MICROSOFT WINDOWS
OS: Microsoft Windows 10 / Windows 8 / Windows 7
Internet browser: Windows Internet Explorer 9; Mozilla Firefox 12; Google Chrome 18; Apple Safari 5 of later
Processor: 1 GHZ of sneller x86 of 64-bit processor met SSE2 instructie set
Geheugen: 1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)
Beschikbare schijfruimte: 3 GB
Monitor: Resolutie 1024 x 768


APPLE MAC
OS: Apple Mac OS X 10.5.8 of later
Processor: Intel
Geheugen: 1 GB RAM
Harde schijf: HFS+ hard disk formaat (ook bekend als Mac OS Extended of HFS Plus
Beschikbare schijfruimte: 2.5 GB
Monitor: Resolutie 1280 x 768 of hoger


APPLE IPHONE
Toestellen: iPhone 5s / iPhone 5 / iPhone 4
OS: iOS 6.1 of hoger


ANDROID PHONE
Toestellen: Android touch enabled smartphone
OS: Android OS 4.0 of hoger

De installatieprocedure is ronduit Idioot, Office 365 is de meest onduidelijke cloudservice die ik ooit gezien heb. Verder natuurlijk een spotgoedkoop product, maar vanwege die onnodig idiote installatie krijgt het toch maar 2 sterren.

Goedkoper dan dit wordt het niet. Je moet alleen wel even goed de *installatieinstructies lezen*. Je logt in met een speciale gebruikersnaam + wachtwoord. Supersimpel.

Krijg je een keer wat (bijna) gratis gaan ze in de reviews zeuren om een klik en inlog extra. Vind ik wat overdreven. Ik ben er helemaal blij mee.

Ik ben heel blij met deze mega goedkope deal! (: Ik las vooraf de reviews en werd een beetje bang voor het downloaden.. het zou dramatisch en bijna onmogelijk zijn, maar dat was totaal niet het geval. Het downloaden was juist heel simpel en met een paar klikken gefixt. Binnen 20 minuten stond alles op mijn laptop (windows) en ik kan Word 2016 nu gewoon gebruiken. Top product!

Als auteur van document krijgt men altijd mijn 'adres+huisnr+achternaam' te zien. Aub met optie komen dit te wijzigen vanuit oogpunt privacy!

Voor de rest precies wat je verwacht.

Deze versie van Office 365 ProPlus werkt erg goed op mijn laptop met Windows 10. Mijn antivirusprogramma Norton weigerde wel het programma te installeren, en ook Microsoft waarschuwde mij voor eventuele virussen. Maar na het uitschakelen van deze extensies heb ik Office kunnen downloaden en kon ik het binnen 15 minuten gebruiken.

Nieuwste versie van office, werkt super en top prijs. Is op mac binnen 10 minuten geïnstalleerd en als je het wachtwoord wijzigt en gewoon ergens noteert is er niks aan de hand als je het wachtwoord opnieuw moet invullen later.

Zodra je Office 365 besteld hebt. krijg je een NIEUWE email van surfspot (en een wachtwoord die je zo snel mogelijk moet veranderen) waarmee je in moet loggen. Ik heb niet voor niks al een eigen email en dat dit nu gelinkt wordt met een email die in feiten helemaal niet eens van mij is vindt ik een beetje te triest voor woorden. Geef mij gewoon de code waarvoor ik betaald heb zodat ik hem kan activeren op mijn PERSOONLIJKE account zodat er later geen gedoe bij komt en dat ik ook echt 100% eigenaar ben van het product die ik gekocht heb. Al om al, zou ik persoonlijk zeggen dat je hem hier niet moet kopen, ookal is de prijs zo mooi laag.

Wat een belachelijke manier van installeren. Je moet een nodeloos ingewikkeld wachtwoord ingeven en als je die vervolgens vergeet wordt het gebruik geblokkeerd. Typisch windows, omslachtig en doet niet wat je vraagt.

Downloaden ging heel lastig en bij nieuwe updates moest ik steeds weer contact opnemen met surfspot omdat mijn account niet aan het goede product was gekoppeld. Goede prijs, contact via mail is slecht met surfspot, je wordt bij problemen heel snel en goed geholpen via internet maar door de vele problemen en de tijd die het gekost heeft om het op te lossen ben ik toch niet heel tevreden.

Prima software, tot je het verplichte rare wachtwoord vergeet en deze moet opvragen via Surfspot terwijl je username met geen mogelijkheid herkend wordt. Leuke prijs, maar toch zonde als je de software dan niet kan gebruiken.

Binnen 3 minuten kon ik hem downloaden via het mailtje wat ik ontving. Is misschien een beetje vreemd voor sommige omdat er moet worden ingelogd met een surfspot account, maar office is geactiveerd en daar ging het mij om.

Office 365 installeren is zo gedaan, hier en daar wat klikken en klaar. Helemaal perfect. Ook met de werking is zeker niks mis.
Volgens de website zo ook Lync en InfoPath beschikbaar moeten zijn, maar die kan ik niet vinden.
Is er met de installatie iets niet goed gegaan of is het uit de installatie gehaald.

Inmiddels al dik 8 maanden in gebruik en helemaal niks te klagen. Installatie is vlekkeloos, als je even de instructie goed doorleest. Niks ingewikkelds aan. Software is compleet en betaalbaar voor de 'arme student'. Onlangs ook gratis geupdate naar Office 2016, dus ik kan er weer tegenaan!

Veel mensen zitten te zeuren dat het installeren moeilijk gaat, hier heb ik zelf geen last van gehad.
Gewoon even goed lezen wat er staat en niet gelijk doorklikken dan kom je er vanzelf!

Ik zie dat er veel problemen waren met downloaden/installeren bij anderen. Ik had hier zelf geen probleem mee. Even rustig lezen in de mail, en ik kon word gebruiken binnen een kwartier. Werkt allemaal prima!

BELACHELIJK hoe de download optie verstopt is! Ik heb bijna mijn nieuwe laptop het raam uit geflikkerd!
Hier heb je veel aan: https://www.youtube.com/watch?v=3lRPGl0rEAs

Ik las hier dat sommige de installatie moeilijk vinden, maar ik snap niet waarom, het was bij mij in no-time geinstalleerd! Werkt allemaal super, voor een fijn prijsje.

No problems with installation! Only in the beginning you'll be redirected quite often but after that it's all fine.
Had it up and running within half an hour.
Also ridiculously cheap :-)

Nergens staat je vouchercode aangegeven maar dat is dus gewoon je installatiecode. Het was wel handig geweest als ze dit hadden aangegeven. Het downloaden en registreren was heel vaag maar het office pakket werkt nu prima en dat voor maar 3 euro.

Seriously guys, I thought I was going to die of old age before I could get this to work...The software works fine (eventually) but getting to that point is very convoluted...

Ik heb 4 weken moeten wachten totdat ik office kon installeren. Registratie bij Microsoft Office is eerst mislukt, en daarna kon ik mijn wachtwoord niet gebruiken.
Aangezien er een raar wachtwoord nodig is (met speciale tekens, etc.) had ik een speciaal teken vooraan bij het wachtwoord voor office gezet. DOE DIT NIET, de log-in van Microsoft office kan hier niet mee omgaan, en als gevolg kan je dan niet inloggen en niks downloaden. Plaats het speciale teken ergens anders, dan werkt het wel.

Ik weet bijna wel zeker dat het product zelf goed is maar het downloaden is zoooo irritant!! ik moest op YouTube opzoeken hoe ik dit moest doen. voor mensen die ook tegen dit probleem aan lopen, BLIJF RUSTIG geen paniek en hier is de link naar het YouTube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=3lRPGl0rEAs

Het downloaden is te ingewikkeld en het duurt lang.
Het registreren blijft onduidelijk.

Fantastische service voor studenten, alleen de download was erg omslachtig!
Na het activeren van het account (HvA) weer moeten uitloggen om vervolgens in te moeten loggen met het account wat je aangemaakt hebt wat nodig is om te downloaden. Eenmaal daar kom je inderdaad in het scherm waar je alles kan vinden.

Zulk soort softwarepakketten lopen al snel in de honderd euro per jaar, en dit is goedkoper dan koffie bij de Starbucks! Gewoon doen, zou ik zeggen.

Heel onhandig en omslachtig om te downloaden al de hele dag er mee bezig

Ik vind het vervelend dat ik eens in de zoveel tijd mijn gegevens opnieuw moet opgeven.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

For English please see below
- Nadat je de betaling hebt voldaan kun je jouw bestelling terug vinden in 'Mijn SURFspot'
- Om Office 365 Pro Plus in gebruik te nemen ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord voor de download portal van Microsoft in je e-mail. 
- Ga met je gebruikersnaam @edu.surfspot.nl en tijdelijke wachtwoord naar https://login.microsoftonline.com/ log hier in.
- Als je bent ingelogd kun je de download van Office starten. Kies voor 'geavanceerde opties'  om je bit versie te kiezen. 
- Om Office op een tweede computer te installeren kun je het bovenstaande proces herhalen. 


English
- After you have done the payment you will find your order in 'My SURFspot'. 
- To activate Office 365 Pro Plus you will receive an username and a temporary password in your email. 
- Please go with your username @edu.surfspot.nl and password to the Micrsosoft portal https://login.microsoftonline.com/ 
- After logging on you can download and install Office 365 Pro Plus on your computer. 
- To install Office on a second computer please repeat the proces above. 


Be aware that you can not log on with your university email!


Raadpleeg voor een soepele installatie onze handleiding.