Pipetto Luxe Origami Case iPad (2019)

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 40,00 Adviesprijs € 44,95

Binnen 3 werkdagen per post verzonden
Verkoop door Amac
Op voorraad

Belangrijkste kenmerken Pipetto Luxe Origami Case iPad (2019):

  • Keuze uit 3 kleuren
  • Verschillende kijkposities
  • Uit sluimerstand bij openslaan
  • Allround bescherming
  • Luxe uitstraling

De Pipetto luxe origami iPad 2019 case zorgt voor de complete bescherming van je 10,2 inch iPad. Het design van de Pipetto Origami hoezen zorgt naast bescherming voor comfort, dankzij de 5 verschillende posities. Zet je iPad gemakkelijk op de sleep/wake functie door het sluiten van je case. Dit model heeft een hoes van Thermoplastic Polyurethane (TPU), TPU is een kunststof dat zich het best laat omschrijven als een middenweg tussen hard plastic en silicone. Hierdoor profiteer je van nog meer bescherming en blijft je iPad ook volledig zichtbaar.

Levertijd Binnen 3 werkdagen per post verzonden
Specificaties
Merk Pipetto
Model Case
Sluiting Magnetisch
Geschikt voor iPad 10,2-inch (2019)
Materiaal Polyurethaan
Hard kunststof
Afmetingen N/B
Gewicht N/B
Service & garantie Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.
 
Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.
Merk Pipetto
Prijs € 25 - € 50
Medium Hardware
Gebruikersvoorwaarden https://www.amac.nl/kopen-bij-amac/algemene-voorwaarden
Bedenktermijn 14 dagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan