Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw assortiment en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd.

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 49,00
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Zang cursus

In deze cursus leer je de stap voor stap de kneepjes uit het vak. Je leert onder andere goede basistechnieken, een goede lichaamshouding, verschillende zangtechnieken en het goed gebruiken van je stem. Je ontvangt 20 video’s waarin je de technieken leert van het zingen ‘Complete Vocal Technique’. Heb je podium angst of vragen over hoe je auditie kunt doen dan vind je hier allerlei tips terug.

Wat ontvang je bij de Online Zang cursus:

  • Levenslange toegang
  • 21 lessen
  • 2 uur en 14 minuten les
  • Nederlands gesproken
  • Te gebruiken op alle apparaten
Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)
Medium Online dienst
Merk Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan