Soofos Online Cursus Piano Leren Spelen

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 70,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Piano Leren Spelen

  • Leer waar en wanneer je wilt;
  • Onbeperkte toegang;
  • Volledig in het Nederlands;
  • Inclusief werkboek;
  • 20 uitgebreide videolessen;
  • Ontwikkel een uitstekende basistechniek.

Wil je je lievelingsliedje kunnen spelen op de piano? Met deze Soofos cursus kun je in 20 video’s stap voor stap leren wat je moet weten over piano spelen.

Online cursus piano leren spelen van Soofos

Deze online cursus van Soofos waarmee je piano leert spelen bestaat uit lesmateriaal en 20 video’s. De video’s kun je op elk gewenst apparaat bekijken. Door de video’s en het lesmateriaal leer je stap voor stap piano spelen op een piano of keyboard. Zo leer je een goede basis en zul je ervaren dat je steeds meer motivatie krijgt.

Je leert onder andere:

  • De juiste basistechnieken;
  • Noten lezen;
  • Verschillende bekende liedjes;
  • Handige tips.

Leer op je eigen tempo met Soofos

Je volgt deze cursus piano spelen op het online platform van Soofos. Je kunt dus op ieder moment van de dag aan de slag. De cursus bestaat uit videolessen en opdrachten. Uiteraard kun je de lessen op je eigen tempo volgen en krijg je na aanschaf direct toegang tot het platform.

Bekijk hier meer informatie over de cursus Piano Leren Spelen.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.