Soofos Online cursus Photoshop CC

Studentenprijs
€ 25,00
Adviesprijs € 99,-
Apple Mac, iOS Android Linux Chrome OS Windows
Apple Mac, iOS
Android
Linux
Chrome OS
Windows
download
Binnen 10 min online beschikbaar
Adobe Photoshop is een grafisch programma waarmee jij foto’s en ander digitaal beeldmateriaal kan maken en bewerken. Je kan bijvoorbeeld je foto’s aanpassen maar ook wireframes maken voor websites. Veel professionals gebruiken het bij hun dagelijkse bezigheden en het is een veelgevraagde vereiste bij sollicitaties in diverse sectoren. Met de cursus Soofos Online Photoshop CC ben je alvast voorbereid.


In deze online cursus leer je Photoshop van binnen en van buiten. Alle gangbare onderwerpen worden behandeld, zoals het bewerken van foto’s, het vormgeven van tekst, het werken met layers en hoe je kunt werken met brushes en de brush tool.
In 14 uur krijg je alle verschillende aspecten van Photoshop mee. De trainer is een gecertificeerd Adobe expert en heeft jaren ervaring met het geven van trainingen. Dankzij deze uitgebreide online cursus kan je eindelijk Photoshoppen als een professional.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos. Het programma Adobe Photoshop is niet in de cursus inbegrepen. 


Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Wanneer je Soofos hebt besteld en ontvangen dan dien je een account aan te maken bij Soofos.nl, zo kan je altijd bij je cursus komen.