Apple iPad Air 32GB (remarketed als nieuw)

Studentenprijs
€ 315,00
Adviesprijs € 449,-
iOS
iOS
delivery
Tijdelijk niet leverbaar

Belangrijkste kenmerken Apple iPad Air 32GB: 

  • 9.7-inch Retina-display
  • 5‑MP iSight-camera 
  • FaceTime HD-camera
  • Batterijduur van 10 uur
  • Multi-Touch-scherm
  • 32GB geheugen
  • 2 jaar garantie via Amac
De Apple iPad Air met Wi-Fi weegt nog geen 500 gram en is slechts 7,5 mm dik. Je neem de iPad gemakkelijk in hand door zijn stabiele aluminium unibodybehuizing en compact formaat. De iPad heeft een geheugen van 32GB en werkt met iOS 7. 

De iPad Air heeft een 9,7 inch Retina scherm waarop je haarscherp foto’s en video’s kunt bekijken of de krant kunt lezen. Het Retina scherm is voorzien van meer dan 3 miljoen pixels, dat is 1 miljoen meer dan een HD-scherm. Ingebouwd is een energiezuinige A7-chip met een 64-bits structuur waardoor je snel kunt werken tot 10 uur achter elkaar. Standaard ingebouwd zijn onder andere apps om te mailen, te internetten, presentaties te maken en natuurlijk mist het bekende FaceTime niet op de iPad. 
Vanuit de AppStore hebt je de keuze uit meer dan 475.000 apps om de iPad naar jouw wensen in te richten. 

Wat is refurbished? 
Refurbished betekent het schoonmaken, opfrissen en ‘renoveren’ van een product. Zo worden de devices compleet gecheckt op meer dan 50 punten en worden (eventuele) defecte onderdelen vervangen. Een refurbished product wordt als het ware weer nieuw leven ingeblazen zodat deze weer verkoopbaar is. Het product kan lichte gebruikssporen bevatten. 

Wat is remarketed? 
Remarketed devices zijn producten die in complete en originele staat teruggestuurd of teruggebracht zijn. Deze remarketed devices komen voort uit onder meer geannuleerde orders, retouren en voorraadoverschotten. De remarketed devices bevatten geen schade en zijn in perfecte technische conditie.

Let op: Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. 
Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review


Anderen kochten ook