Leveringswijze & afleveradres

SURFspot is ontwikkeld voor het Nederlandse onderwijs. Je kunt de software die wij aanbieden alleen installeren en activeren als je in Nederland bent. Hardware kun je alleen laten bezorgen in Nederland. 

Heb je een software product besteld, zit je op een Nederlandse onderwijsinstelling, maar heb je geen Nederlands adres dan kun je het adres van de onderwijsinstelling gebruiken. Je ontvangt de downloadgegevens in de mail en in het overzicht bij 'Mijn bestellingen'. 

SURFspot is ontwikkeld voor het Nederlandse Onderwijs, je dient te bevestigen dat je een Nederlands adres hebt. Ook bij het bestellen van een software product dat je per mail ontvangt is het noodzakelijk dat je een Nederlands adres invult tijdens het afronden van je bestelling. 
Wij geven deze gegevens niet aan derden en wij verzenden geen fysieke post. 

Studeer je aan een Nederlandse onderwijsinstelling, maar ben je woonachtig in Belgie of Duitsland, voer dan het adres van de onderwijsinstelling in tijdens het afronden van de bestelling. 

Zonder het opgeven van een Nederlands adres is een bestelling bij SURFspot niet mogelijk. 


Je ontvangt van de leverancier een track-en-trace code in je mail. Afhankelijk van de leverancier is de track-en-trace code afkomstig van PostNL, UPS of DHL. Mocht je de track-en-trace code niet kunnen vinden, kijk dan ook even in je 'ongewenste mail' folder of de mail wellicht daar is binnen gekomen.