SURFspot

Over SURFspot


SURFspot is dé not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Exclusief voor studenten en medewerkers in het Nederlands hoger- & middelbaar beroepsonderwijs.

 

Voor en door onderwijs
Alle universiteiten, ruim 25 hogescholen, mbo's en enkele onderzoeksinstellingen  hebben voor hun studenten en medewerkers de deuren van SURFspot geopend. Als gebruiker log je in met de gegevens waarmee je ook op je onderwijsinstelling inlogt. De webwinkel is een initiatief van de not-for-profit organisaties SURFmarket en opgericht op verzoek van het hoger onderwijs. SURFmarket beheert de webwinkel en sluit overeenkomsten met leveranciers.

 

Onderwijskorting
Via SURFspot kun je tegen de laagste prijzen software, cloudoplossingen of hardware kopen. Je hebt een keuze uit ruim 250 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee en Microsoft. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt van SURFmarket. Voor de meeste producten betaalt jouw onderwijsinstelling namelijk de licentie voor gebruik thuis. Dat is 1 van de redenen dat SURFspot de producten zo goedkoop kan aanbieden. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen. Of in het kort: smart deals for education.

 

Gemakkelijk en snel

In de webwinkel bestel je gemakkelijk bijvoorbeeld software of een clouddienst die je nodig hebt, en je ontvangt meestal direct een linkje om de software te downloaden of toegang te krijgen tot de clouddienst. En kom je er niet uit, dan helpt een deskundige medewerker van de klantenservice je verder. Legale software voor een betaalbare prijs, dat vindt je bij SURFspot.

 

Leveren via SURFspot
Voor ICT-leveranciers is SURFspot het kanaal bij uitstek om hun software of clouddienst aan te bieden aan leerlingen en studenten. Het is voor leveranciers van belang dat studenten en leerlingen tijdens hun opleiding legaal gebruik maken van de meest up-to-date software. Via SURFspot is dat mogelijk, door dit tegen een fractie van de normaal gehanteerde prijzen aan te bieden, waarbij gebruikers inloggen via geauthentiseerde toegang.

 

Promotie
Het team van SURFspot ondersteunt zowel instellingen als leveranciers bij de promotie van de producten en diensten die via de webwinkel SURFspot beschikbaar zijn. Zo verstuurt SURFspot elke twee weken een nieuwsbrief, is er promotiemateriaal beschikbaar en zijn jaarlijks campagnes om producten onder de aandacht te brengen bij (potentiële) gebruikers. Promotiematerialen aanvragen of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@surfspot.nl.

 

 

Waarom is SURFspot zo goedkoop?


De webwinkel SURFspot is opgericht op verzoek van het hoger onderwijs in Nederland. Het wordt gerund door de not-for-profit organisaties SURFmarket. Omdat er slimme overeenkomsten zijn gesloten met leveranciers van software, cloudoplossingen en hardware, krijg je flinke onderwijskorting als je via SURFspot koopt. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt van SURFmarket. Voor de meeste producten betaalt jouw onderwijsinstelling namelijk de licentie voor gebruik thuis. Dat is 1 van de redenen dat SURFspot de producten zo goedkoop kan aanbieden. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen. Of in het kort: smart deals for education.

 

 

Hoe neem ik contact op met SURFspot?

Heb je vragen over bestellen bij SURFspot dan kun je ons een e-mail sturen via info@surfspot.nl. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden. Heb je vragen over een bestelling die je hebt geplaatst, vergeet dan niet om ook je bestelnummer te vermelden.We hebben ervoor gekozen om geen telefonische klantenservice aan te bieden. Op deze manier kunnen we de kosten drukken en de prijzen laag houden. Je kan ons ook bereiken via Facebook of Twitter.

 

 

Samenwerken met SURFspot?

SURFspot is een not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Exclusief voor studenten en medewerkers in het Nederlands hoger- & middelbaar beroepsonderwijs. We worden regelmatig benaderd om producten en diensten aan te bieden via www.surfspot.nl. Wil je met ons in contact komen om een samenwerking te bespreken? Dan vragen wij je het formulier met verzoek tot samenwerking volledig in te vullen. Bedankt voor je interesse.

 

 

SURF-familie

De webwinkel SURFspot is een initiatief van onder meer de not-for-profit organisatie SURFmarket. SURFmarket maakt deel uit van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland.

 

Over SURF

SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland. Dankzij SURF beschikken studenten, docenten en wetenschappers in Nederland over de best mogelijke internet- en ICT-voorzieningen.
>> Lees meer over SURF

 

De SURF-organisatie
De SURF-organisatie bestaat uit de SURF-holding en 3 werkmaatschappijen: SURFnet, SURFmarket en SURFsara. De holdingorganisatie houdt zich bezig met bestuurlijke afstemming en stimuleren (of bevorderen) van ICT-vernieuwingen in het hoger onderwijs en onderzoek. De dienstverlening vindt plaats in de werkmaatschappijen van SURF. SURF en NWO zijn samen de grondlegger van het Netherlands eScience Center. 
>> Lees meer over de organisatie en het bestuur van SURF

 

Over SURFmarket
SURFmarket is de ICT-marktplaats voor het onderwijs en onderzoek in Nederland. Bij SURF aangesloten instellingen kunnen dankzij SURFmarket tegen de best mogelijke voorwaarden gebruikmaken van software, clouddiensten en digitale content. En de webwinkel SURFspot bedient vanuit SURFmarket individuele eindgebruikers in het hoger- en middelbaar onderwijs, zoals studenten, docenten en onderzoekers.


>> Lees meer over SURFmarket

 

 

Werken bij SURFspot

Wil je werken voor de webwinkel SURFspot, dan wordt SURFmarket je werkgever. SURFmarket is de ICT-marktplaats voor het onderwijs en onderzoek en een not-for-profit organisatie. Bij SURF aangesloten instellingen kunnen dankzij SURFmarket tegen de best mogelijke voorwaarden gebruikmaken van software, clouddiensten en digitale content. En SURFspot bedient individuele eindgebruikers zoals studenten, docenten en onderzoekers.

Modern werken
Als je bij SURFmarket komt werken, werk je bij een moderne organisatie met zo’n 55 medewerkers. Je krijgt veel ruimte om je werk flexibel in te richten qua werktijden en werkplek. We hebben korte communicatielijnen, een dynamische werkomgeving en een informele werksfeer. Verder heb je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 

Vacatures
>> Bekijk de openstaande vacatures bij SURF