Hoe log ik in bij SURFspot?

Hoi eerstejaars en nieuwe medewerkers, welkom in onze webwinkel waar je soft- en hardware met onderwijskorting kunt kopen.


Vanaf 1 september jl. sta je geregistreerd bij je onderwijsinstelling en zou je moeten kunnen inloggen op onze website. Je logt in met het account waarmee je ook inlogt op je hogeschool of universiteit. 

 

Lukt het niet via de inlogbutton? Dan kun je het proberen op de volgende pagina: https://profile.surfconext.nl/. Je ziet dan je persoonlijke inloggegevens die SURFspot van je instelling ontvangt.

Bij het veld “affiliation” moet de waarde “student” of “employee” staan. Staat dit er niet? Dan heb je helaas (nog) geen toegang tot SURFspot.  

Neem in dat geval contact op met de ICT-helpdesk van je instelling. Zij kunnen dit voor je aanpassen, zodat je kunt inloggen. Wij hebben daar geen toestemming voor omdat de onderwijsinstelling alleen zelf deze rechten heeft.

 

Kom je er niet uit na contact te hebben gehad met je ICT-helpdesk? Dan kun je altijd mailen naar info@surfspot.nl of spreek ons aan via de chat.

 

Omdat je studeert of werkt aan een hoger onderwijsinstelling kun je profiteren van onderwijskorting op software, hardware en clouddiensten. Maar dat gaat pas in vanaf het moment dat je kunt inloggen met de gegevens die je via je instelling gekregen hebt, 1 september dus. Vanaf dan regelen we voor jou smart deals for education.

 

 

Inlogproces

Hoe log je in? Dat doe je via de volgende stappen:

 

1. Klik op het slotje met het woord 'inloggen' ernaast. Er klapt een dropdown menu uit. Ga naar de groene inlogknop en klik op 'inloggen'.

 

2. Er opent een zogenaamd WAYF scherm. (Where Are You From?) Daar selecteer je je onderwijsinstelling door de naam in te typen of op het juiste logo te klikken.

 

 

3. Nu zie je het inlogscherm van je instelling. Daar log je in met dezelfde gegevens die je gebruikt op je hogeschool, universiteit, museum, bibliotheek of umc.

 

4. Na het invoeren van je instellingsaccount kom je weer ingelogd terug in onze winkel. Nu kun je de juiste producten en bijbehorende prijzen zien die voor jou gelden.

 

Lukt het niet om in te loggen? Lees dan even hierboven even terug wat je het beste kan doen.

 

SURFspot beheert de inloggegevens niet zelf. Dit in verband met privacywetgeving. Je student- of medewerker-inloggegevens worden uitgegeven en beheerd door je (onderwijs)instelling dus mocht je deze kwijt zijn, dan adviseren we je om contact op te nemen met de helpdesk van je instelling.

 

Wie kunnen er allemaal inloggen?

  

Hoger onderwijsinstellingen Als student of medewerker in het hoger onderwijs, log je in met het account waarmee je ook inlogt op de omgeving van je hogeschool of universiteit. 

Middelbaar beroepsonderwijs Ook steeds meer studenten en medewerkers van het middelbaar beroepsonderwijs kunnen gebruik maken van SURFspot. Staat je instelling in het onderstaande WAYF scherm dan kan je terecht bij SURFspot.

Basisonderwijs Medewerkers van het basisonderwijs of ouders van basisschoolleerlingen kunnen gebruik maken van Schoolspot.nl

 

Hopelijk kun je inloggen en rondkijken in onze winkel. Mocht je toch nog vragen hebben over het inloggen of over producten, stuur dan een mail naar info@surfspot.nl.