IBM SPSS Statistics licentiecode

Als je een serienummer voor verlenging hebt besteld, ontvang je geen downloadlink. Een serienummer voor verlenging betekent alleen een verlengingscode om je bestaande SPSS versie te verlengen met een jaar.

Hoe gebruik je deze code om je software te verlengen?
1. Start de ‘License Authorization Wizard’ door het license authorization wizard icoon aan te klikken in de SPSS application folder.
2. Wanneer daarom gevraagd wordt, kies voor ‘License my product now’.
3. Voer de nieuw bestelde code in en bevestig

Lukt het niet? Gebruik dan de zoekterm 'SPSS License Wizard' in de zoekbalk bij Start/het Windows logo als je op een Windows computer werkt of in Spotlight (Cmd+spatie) als je op een Mac werkt. 

Je kunt de benodigde code in het overzicht bij 'Bestellingen' vinden. Log in op SURFspot, ga naar 'Mijn SURFspot' en vervolgens naar 'Bestellingen'. Kies voor 'Toon licentie code'.

Je kunt de benodigde code in het overzicht bij 'Bestellingen' vinden. Log in op SURFspot, ga naar 'Mijn SURFspot' en vervolgens naar 'Bestellingen'. Kies voor 'Toon licentie code'. 

licentiecode

Je voert de licentiecode van IBM SPSS Statistiscs in de SPSS License Wizard in om de software te activeren. 

1. Start de ‘License Authorization Wizard’ door het license authorization wizard icoon aan te klikken in de SPSS application folder.
2. Wanneer daarom gevraagd wordt, kies voor ‘License my product now’.
3. Voer de code in en bevestig. 

Lukt het niet? Ga dan via Start/Finder naar IBM SPSS en klik dan de applicatie 'License Authorization Wizard' aan. Je kunt ook de zoekterm 'SPSS License Wizard' gebruiken in de zoekbalk bij Start/het Windows logo als je op een Windows computer werkt of in Spotlight (Cmd+spatie) als je op een Mac werkt.

Meer informatie over het installeren en activeren van IBM SPSS Statistics vind je hier.

Krijg je tijdens het invoeren van de licentiecode de melding te zien dat de code niet overeenkomst met de versie van SPSS Statistics die op de computer staat, dan heb je waarschijnlijk een licentiecode aangeschaft voor een andere versie van SPSS Statistics. 

Je kunt alleen een serienummer voor verlenging aanschaffen als deze dezelfde versie betreft van SPSS Statistics die je op de computer hebt staan. Je kunt bijvoorbeeld een serienummer voor verlenging van SPSS 25 alleen gebruiken als je SPSS Statistics 25 op de computer hebt staan. Ditzelfde geldt voor alle versies van SPSS. 

Je kunt SPSS Statistics niet upgraden naar een andere versie door middel van alleen een serienummer voor verlenging. Wil je overstappen naar een andere versie van SPSS Statistics dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen voor een volledige versie.
Helaas is het niet mogelijk om een serienummer voor verlenging te retourneren en/of te ruilen.