IBM SPSS Statistics installatiehulp

De downloadlink en licentiecode die je nodig hebt voor de installatie kun je terugvinden binnen je SURFspot besteloverzicht. Je kunt SPSS installeren via de stappen uit onze handleiding. Alle SPSS-handleidingen zijn te vinden op onze handleidingenpagina, onder de letter "I", van "IBM SPSS Statistics". 

Je ontvangt bij de bestelling van IBM SPSS Statistics een licentiecode die tweemaal te activeren is. Je kunt je licentiecode dus ook gebruiken voor het activeren van een tweede installatie. Voor het installeren kun je de downloadlink uit je SURFspot besteloverzicht gebruiken.

Als jouw licentie voor IBM SPSS Statistics afloopt, dan kun je hier voor € 2,75 een nieuwe licentiecode bestellen. Dit product heeft in onze winkel de naam 'Serienummer voor verlenging IBM SPSS Statistics'. Je kunt je nieuwe licentiecode vervolgens activeren binnen de 'IBM SPSS Statistics License Authorization Wizard'. Hierna kun je weer een jaar aan de slag met de software.

Hieronder een korte samenvatting van de stappen:

1. Windows gebruikers kunnen de License Authorization Wizard het makkelijkst vinden door binnen het Windows startmenu te zoeken naar "License Authorization Wizard". Mac-gebruikers kunnen de zoekopdracht invoeren binnen Spotlight (Cmd + spatie). 

2. Wanneer hierom gevraagd wordt, kies voor "License my product now", en klik op "next'. 

3. Voer je nieuwe licentiecode in en bevestig. 

Mocht je er niet uitkomen, neem dan even een kijkje in onze handleiding.