Western Digital harde (NAS) schijf

Studentenprijs
€ 70,50
Adviesprijs € 74,99
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

* Vereiste velden

Belangrijkste kenmerken Western Digital Red harde (NAS) schijf:

  • Keuze uit 1, 2 of 4 TB
  • 64 MB cache
  • 3,5 “ formaat
  • 6 Gbit/s overdrachtsnelheid
  • Geschikt voor een NAS systeem of desktop 
  • Let op: dit product is geen externe harde schijf

De Western Digital Red harde schijf is speciaal ontworpen voor gebruik in jouw NAS systeem. Met de keuze uit 1 TB, 2 TB of 4 TB kan je bijvoorbeeld back ups maken van jouw gegevens. Je kan de schijf natuurlijk ook gebruiken in een desktop.

Western Digital NAS schijf

Door het lage stroomverbruik is de bedrijfstemperatuur van het NAS systeem lager. Een lagere temperatuur van het NAS systeem zorgt voor een betrouwbaardere oplossing. Onder andere door dit kenmerk zijn de Western Digital Red harde schijven uitgeroepen door de European Hardware Community Award tot de beste harde schijf van 2015/2016.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review