Verbatim Micro-SDXC 128GB CL10 + Adapter

Studentenprijs
€ 55,95
Adviesprijs € 79,99
delivery
Tijdelijk niet leverbaar

Belangrijkste kenmerken van de Verbatim Micro-SDXC 128GB

  • Leessnelheid: 45 MB/s
  • Schrijfsnelheid: 10 MB/s
  • Class 10, U1

Heb jij te veel muziek en foto’s op jouw apparaat en geeft jouw apparaat aan dat hij geen ruimte meer heeft. Misschien is het tijd voor een extra geheugenkaartje. Met deze Verbatim Micro-SDXC van 128 GB heb je waarschijnlijk voorlopig weer voldoende ruimte  voor jouw muziek, foto’s en bestanden.

De Verbatim Micro-SDXC is een zogenoemde Class 10 geheugenkaart, de snelste categorie geheugenkaarten. Daarnaast is dit geheugenkaartje ook nog ingedeeld in de SDXC, U1 categorie wat de een na hoogste categorie is voor de ultra high speed geheugenkaarten.

Deze geheugenkaart wordt samen met een MicroSD adapter geleverd.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review