Synology DS416play (NAS) 4 bays

Studentenprijs
€ 419,00
Adviesprijs € 449,-
delivery
Tijdelijk niet leverbaar

Belangrijkste kenmerken Synology Diskstation DS416 (NAS)

  • 4 bays voor harde schijven
  • 1GB RAM-geheugen
  • Dual core processor
  • Let op: de harde schijven zijn niet inbegrepen

De Synology Diskstation DS416 is uitgerust met 4 bays voor een maximale opslagcapaciteit van 32 TB. Dit NAS systeem met zijn 1GB RAM-geheugen heeft maar liefst drie USB 3.0 poorten. Met deze snelle USB-ingangen kan je gemakkelijk back-ups maken van jouw systemen.

Met de Synology Diskstation DS416 zijn jouw bestanden overal toegankelijk. Je kan de bestanden streamen en mensen machtigen om bepaalde bestanden te bewerken of te zien. Op deze manier kan je eenvoudig met onder andere jouw studiegroep/studentenvereniging/studentenhuis bestanden delen.

Op dit moment hebben we bij SURFspot 3 Synology systemen beschikbaar. Een korte vergelijking van deze systemen is hieronder te vinden.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review