Synology DS216play (NAS) 2 bays

Studentenprijs
€ 259,00
Adviesprijs € 289,99
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

Belangrijkste kenmerken Synology Diskstation DS216 (NAS)

  • 2 bays voor harde schijven
  • 1GB RAM-geheugen
  • Dual core processor
  • Let op: de harde schijven zijn niet inbegrepen

Ben je op zoek naar een NAS-systeem om jouw gegevens op te slaan en multimediabestanden te streamen? Dan is de Synology Diskstation DS216 misschien wat voor jou. Met de 2 bays is het mogelijk om 2 harde schijven toe te voegen tot maximaal 16 TB.

Met dit NAS-systeem is het mogelijk om overal jouw bestanden te bekijken en bewerken. Je kan ook mensen machtigen om bepaalde handelingen uit te voeren voor geselecteerde bestanden. De Synology Diskstation DS216 heeft in totaal 3 USB-poorten (1x 2.0 USB-poort, 2x 3.0 USB-poorten) om jouw systeem op aan te sluiten voor bijvoorbeeld een back-up.

Op dit moment hebben we bij SURFspot 3 Synology systemen beschikbaar. Een korte vergelijking van deze systemen is hieronder te vinden.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review