Synology DS1515 (NAS) 5 bays

Studentenprijs
€ 519,00
Adviesprijs € 599,-
delivery
Tijdelijk niet leverbaar

Belangrijkste kenmerken Synology Diskstation DS1515 (NAS)

  • 5 bays voor harde schijven
  • 2GB RAM-geheugen
  • 4 gigabit-ethernetpoorten
  • Quad core processor
  • Let op: de harde schijven zijn niet inbegrepen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met een NAS-systeem voor extra opslag en de mogelijkheid om direct te streamen vanaf bijvoorbeeld een laptop. Met het NAS systeem van Synology Diskstation DS1515 is er de mogelijkheid om tot 40 TB aan opslagcapaciteit te creëren met de 5 bays.

De Synology DS1515 heeft AES-NL Hardware encryptie om veilig en snel versleutelde bestanden over te zetten. Door de quad core processor is het voor dit NAS systeem geen probleem om meerdere taken tegelijkertijd uit te moeten voeren. Deze opslag is overal bereikbaar en het is mogelijk om mensen toegang te geven. Je kunt zelfs aangeven welke toegang je wilt geven aan wie.

Op dit moment hebben we bij SURFspot 3 NAS systemen beschikbaar. Een korte vergelijking van deze systemen is hieronder te vinden.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review