Apple AirPort Time Capsule

Studentenprijs
€ 299,00
Adviesprijs € 329,-
Apple Mac
Apple Mac
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

* Vereiste velden

De Apple AirPort Time Capsule is een draadloze harde schijf en een Wifi basisstation in één, verkrijgbaar als 2 TB of als 3 TB variant. In combinatie met back-up programma Time Machine op het besturingssysteem OS X is de AirPort Time Capsule de ideale harde schijf voor back-ups en reservekopieën van je Mac. Zo blijven de foto’s, filmpjes, bestanden en andere waardevolle herinneringen van alle Mac-computers in je huis goed bewaard op één plek.

Naast een draadloze harde schijf is de AirPort Time Capsule ook een Wifi basisstation dat gelijktijdig werkt op twee Wifi-frequenties, namelijk de 2.4GHz en de 5 GHz frequentie. Met AC Wifi technologie en zes sterke antennes zorgt de AirPort Time Capsule voor maximaal drie keer snellere Wifi en een beter signaal.

De combinatie van de draadloze harde schijf met het Wifi basisstation zorgt ervoor dat je de data op de AirPort Time Capsule eenvoudig kan delen met iedereen binnen je netwerk. Of het nou een Mac of andere pc is, het maakt niet uit. Je zou zelf een printer kunnen aansluiten op je netwerk en deze draadloos met de anderen in je netwerk kunnen delen. De Apple AirPort Time Capsule zorgt zelfs voor beveiliging van je data en je Wifi netwerk door een ingebouwde firewall die gevaren buiten de deur houdt.

De Apple AirPort Time Capsule is verkrijgbaar in de varianten:
- AirPort Time Capsule 2TB (€ 299)
- AirPort Time Capsule 3TB (€ 389)

De getoonde prijs is inclusief verzendkosten.

 

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review