Microsoft Surface Pro 4 Core M3 - 4GB - 128GB

Studentenprijs
€ 898,00
Adviesprijs € 999,-
Windows
Windows
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

De belangrijkste kenmerken van de Microsoft Surface Pro 4 - M3 - 128 GB:

  • 12,3 inch Quad-HD-touchscreen
  • Intel Core M3-6Y30 processor
  • 4 GB werkgeheugen
  • 128 GB SSD
  • Intel HD Graphics 515 (onboard)
  • Windows 10 Pro

De Microsoft Surface Pro 4 is een veelzijdige tablet voorzien van een Intel Core M3-6Y30 processor en 4 GB werkgeheugen die je een handomdraai naar een laptop kunt veranderen. Neem de Surface makkelijk mee naar college of werk, met een gewicht van 766 gram is de Surface één van de lichtste Surfaces tot nu toe.

De Surface beschikt over een 12,3 inch HD touchscreen met PixelSense. Door het hoge contrast en lage schittering krijg je een haarscherp beeld. De Surface bezit een 5 megapixel front camera en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Met de Surface Stylus Pen maak je direct aantekeningen in bestanden en op webpagina’s. De aantekeningen kun je gemakkelijk delen via de nieuwe Microsoft Edge-browser.

Je kunt de volledige versie van Microsoft Office Professional Plus 2013/2016 en Office 365 Pro Plus installeren op de Surface Pro 4.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review