TomTom Spark 3 cardio + music + headphones op=op

Studentenprijs
€ 189,00
Adviesprijs € 299,-
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

* Vereiste velden

Belangrijkste kenmerken TomTom Spark 3 cardio + music + headphones:

  • GPS sporthorloge (quickGPSfix) met muziekfunctie (MPS en AAC)
  • 3 GB geheugen - Meet onder andere jouw stappen, actieve minuten, afstand en verbrande calorieën 
  • Waterdicht tot 40 meter diepte 
  • Op=op actie 

Met de TomTom Spark 3 cardio heb je een multifuntioneel sporthorloge waarmee je niet alleen kan hardlopen maar ook kan fietsen, zwemmen of fitnessen. Geen excuses meer om dit jaar jouw goede voornemens niet na te komen.

Tijdens jouw activiteit geeft de TomTom Spark 3 de duur, snelheid, hartslag en het aantal verbrande calorieën weer. Je kan dus aan de hand van het soort training dat je doet jouw snelheid aanpassen. Het horloge heeft een batterijduur van 5 uur wanneer je de GPS-, hartslag- en muziekfunctie gebruikt. Als je het horloge alleen gebruikt voor het meten van jouw activiteiten is de batterijduur tot 3 weken.

tomtom

Met de activity tracker kan je gedurende de dag jouw hartslag en stappen meten. Als je het horloge ook ’s nachts draagt, meet hij ook automatisch jouw slaappatroon. Hierdoor krijg je inzicht in hoe jouw dagelijkse beweeg- en slaappatroon eruit ziet.
Kijk voor meer informatie op tomtom.


De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review