Sphero Ollie

Studentenprijs
€ 79,00
Adviesprijs € 99,-
iOS Android
iOS
Android
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

De Sphero Ollie is een bestuurbare cilindervormige robot die je kunt bedienen via een app op je smartphone of tablet. Met de Ollie kan je racen tegen vrienden, stunten en allerlei verschillende trucs doen. De app is er voor zowel Android als iOS. Om helemaal te snappen wat de Sphero Ollie kan, kun je het beste eerst het onderstaande filmpje bekijken.

De Ollie is een robot die is ontworpen voor snelheid. Zo is de maximum snelheid ongeveer 20 kilometer per uur. Ook kun je de Ollie laten spinnen, driften, afslaan en draaien met bediening vanuit de app. Als de batterij volledig vol is kan je je ongeveer een uur vermaken met de Ollie. Het bereik van de energieke robot is ongeveer 30 meter. Kortom, de Sphero Ollie is snel, sterk, wendbaar en levert een hoop plezier op.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review