Ozobot

Log in voor een prijs
delivery
Binnen 1 week per post verzonden

* Vereiste velden

Aan de slag met coderen en programmeren? Ozobot is de meest kleine programmeerbare robot van het moment! Deze kleine robot kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren en lijnen. De robot volgt de lijn en voert de commando’s uit die bij de kleur horen. Ozobot volgt niet alleen een lijn op papier, maar ook op een tablet. Hiervoor kun je verschillende apps (zowel iOS en Android) downloaden.

Elke kleur een aparte actie met een zwarte stift maak je een lijn op papier (of een tablet - dat kan ook). Met de kleuren blauw, groen en rood maak je codes op de getekende lijn die je robot ziet en zo bepaalde acties uitvoert. Blauw-rood-blauw betekent bijvoorbeeld: keer om! En als de Ozobot over een rode lijn gaat kleurt hij rood, bij groen groen enz.

Opladen 
Je laadt je robot op door middel van een USB-kabel die je in de mini USB-poort invoert.

Maak de juiste dance moves! 
Met een speciale Ozobot app kun je een eigen dansvloer voor je robot creëren. De muziek, kleur en moves bepaal jezelf. De app kent 500 moves, daar zit dus zeker een coole bij.

Specificaties van dit product

•Ingebouwde LiPo-batterij 
•Inclusief gratis apps, lesplannen en workshops 
•Inclusief doosje om 'm in te dragen 
•Inclusief USB-oplaadkabel 
•Inclusief Playground.

Bezorging & ondersteuning 
De Ozobot wordt je geleverd door IT Randsteden. Verzending kan iets langer duren dan je van ons gewend bent. Reken in normale periodes op 2 a 3 werkdagen. Bij eventuele defecten ruilen we het product om voor een nieuw exemplaar (2 jaar garantie is van toepassing). Het handigst is om per mail vooraf even te melden wat er defect lijkt te zijn, dan zullen de instructies eventueel gemaild worden voor het oplossen.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review