Fitbit Zip - Roze

Studentenprijs
€ 54,90
Adviesprijs € 59,99
iOS Android
iOS
Android
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen

Ga jij voor de zoveelste keer ‘nu echt sporten’, zonder op te geven, volhouden en voor een langere tijd? Of hoor je jouw moeder, zus, vriendin dat weer zeggen? Dan is deze gadget wel heel handig! Fitbit Zip clip je op je sportbroek en volgt je genomen stappen, afgelegde afstand en je verbrande calorieën. En hij synchroniseert deze statistieken naar je laptop of smartphone, zo kun je goed bijhouden hoe sporty je bezig bent! Fitbit is het steuntje in de rug waardoor sporten echt leuk wordt.

Meer info over de FitBit Zip:

De FitBit Zip is ook regen, spat, en zweet bestendig. En met een vervangbare horlogebatterij die tot wel zes maanden meegaat, is het ook excuus bestendig ;-). Dankzij Fitbit's online tools hou je heel eenvoudig jouw maaltijden, water, trainingen en je gewicht bij. Zo kan de software je helpen om je dagelijkse calorie-doelstellingen vast te stellen en te bereiken.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review