Apple Magic Trackpad 2

Studentenprijs
€ 139,00
Adviesprijs € 149,-
Apple Mac
Apple Mac
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

Belangrijkste kenmerken van de Apple Magic Trackpad 2

  • Draadloze verbinding
  • Force-Touch
  • Voor linkshandig en rechtshandig
  • Oplaadbaar

Wat is de Apple Magic Trackpad 2?

De Apple Magic Trackpad 2 is te vergelijken met de trackpad (het vierkantje waarmee je de muis bestuurt) van een MacBook.

De Apple Magic Trackpad 2 heeft een nieuw design en is voorzien van een oplaadbare batterij, die lang mee gaat en binnen twee uur weer volledig opgeladen is. Met de Magic Trackpad 2 is Force Touch nu ook op je desktopcomputer te gebruiken. Dankzij vier druksensoren onder het oppervlak kun je overal klikken, zelfs in de hoekjes. De sensoren herkennen bovendien hoe hard je op de trackpad drukt met je vinger.

Wat is Force Touch?

Force Touch meet hoe hard één (of meerdere) vingers tegen het oppervlak drukken op een beeldscherm of trackpad. Tikken en hard drukken levert verschillende acties op.

De Magic Trackpad 2 heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak dat bijna 30 procent groter is dan bij het vorige trackpad. En door het lagere profiel scrol en swipe je sneller en gemakkelijker dan ooit door je programma’s.
Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met je Mac, zodat je meteen aan de slag kunt. En de batterij geeft je Magic Trackpad 2 voldoende energie voor een maand of meer, zonder dat je de Magic Trackpad 2 tussentijds hoeft op te laden.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review