Bluetooth speaker House Of Marley - Get Together Midnight

Studentenprijs
€ 139,00
Adviesprijs € 149,-
delivery
Tijdelijk niet leverbaar

Belangrijkste kenmerken Bluetooth speaker House Of Marley - Get Together:

  • Bluetooth speaker met een bereik van 30 meter
  • 16 watt vermogen
  • 8 uur Li-on accu
  • 2x 3,5 inch woofers
  • USB oplaadpunt

Met de The House of Marley Get Together Bluetooth speaker luister je overal naar jouw favoriete muziek. Met de Li-on accu luister je tot 8 uur lang waar je maar wilt zonder met stroomkabels te moeten slepen. De speaker heeft twee 75 mm woofers en 25 mm tweeters voor een helder geluid ongeacht het volume.

De bekleding van The House of Marley Get Together speaker is gemaakt met het speciale REWIND materiaal bestaande uit gerecyclede flessen, organisch katoen en hennep. De voor en achterkant van de speaker is gemaakt van natuurlijke bamboe. Dit maakt de speaker een milieubewuste aankoop.  

De prijs is inclusief verzendkosten.

Systeem eisen

Ik heb het product nu 3 weken in huis. In eerste instantie voornamelijk gekocht vanwege het leuke retro design maar er komt ook echt goed geluid uit. Het verbinden met bluetooth is een trucje die je even moet weten voor de eerste keer dat je connectie maakt (bluetooth knopje 3 seconden ingedrukt houden) maar daarna spreekt het allemaal voor zich. Ook handig om te weten, het volume moet op je mobiel op min. 40% staan anders hapert de speaker een beetje door het lage volume wat wordt doorgezet. Verder super product.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review