Gratis Soofos Online Cursus Lightroom

Onderwijsprijs € 0,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Gratis Soofos Online Cursus Lightroom

In deze cursus Lightroom leer je 5 essentiële technieken waarmee je foto's kunt verbeteren. Lightroom is een fotobewerkingsprogramma van Adobe. Je kunt hier foto's bewerken en redden. Er zijn veel mogelijkheden in Lightroom, wanneer je het fotobewerkingsprogramma begrijpt dan heb je geen Photoshop meer nodig.

5 technieken voor betere foto's

  •  Overbelichting aanpakken
  •  Duotone en splittone
  •  High Contrast Look en voorinstellingen gebruiken
  •  Trefwoordpanelen benutten
  •  Bewerkingen toepassen op meerdere foto’s

Wat ontvang je bij de Online cursus Lightroom: 

  • Levenslange toegang
  • 6 lessen
  • 1 uur en 15 minuten les
  • Nederlands gesproken
  • Te gebruiken op alle apparaten

Bekijk hier meer informatie over de cursus Lightroom.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.