Apple AirPort Extreme

Studentenprijs
€ 202,07
Adviesprijs €219,-
iOS
iOS
Download
Binnen 2 werkdagen per post verzonden

De Apple AirPort Extreme is een draadloze router die zorgt voor een snel, sterk en veilig Wifi netwerk, waar je ook bent. Je kan hem thuis gebruiken, op kantoor of zelfs op je school of universiteit. Los van de draadloze kracht van de AirPort Extreme kan je er ook je bedrade netwerk op aansluiten.


De Apple AirPort Extreme geeft je:


Snellere Wifi
Met de 802.11ac Wifi-technologie, die gebruikmaakt van drie datastromen, bevordert de Apple AirPort Extreme de snelheid van Wifi. Je gegevenssnelheden kunnen oplopen tot 1,3 Gbps, wat drie keer sneller is dan apparaten met 802.11n technologie. De AirPort Extreme zorgt er met 80 MHz kanalen en dubbele kanaalbreedte voor dat data een stuk sneller kan worden verplaatst. Ook al heb je apparaten met 802.11a/b/g/n-technologie, dan zorgt de AirPort Extreme er alsnog voor dat je Wifi sneller wordt. Apple AirPort Extreme biedt ondersteuning voor simultaneous dual-band 802.11ac Wifi. Dat betekent dat het apparaat op zowel de 2,4-GHz als de 5-GHz frequentie actief is.


Sterkere Wifi
Om het netwerk nog effectiever en sterker te maken heeft de AirPort Extreme een beamforming-antennesysteem. De meeste normale routers geven een gelijk Wifi signaal uit in alle richtingen, maar de AirPort Extreme daarentegen signaleert eerst de plek waar je iPhone, iPad of Mac zich bevind. Vervolgens focust de AirPort zijn Wifi signaal op jouw apparaat. Als je dus alleen in een huis zit met je AirPort Extreme en je Mac, dan is het vrij nutteloos dat het hele huis Wifi heeft terwijl je alleen bent. De AirPort zend dan al die ongebruikte Wifi-dekking in een straal naar jou apparaat.


Veilig netwerk
Door zijn ingebouwde Firewall is de Apple AirPort Extreme te allen tijde beschermt tegen indringers die je netwerk willen binnendringen of beschadigen. Je gegevens zijn dus veilig, waardoor je onbezorgd kunt genieten van je snelle Wifi.Wat is het verschil tussen de AirPort Extreme en de AirPort Express?
De Apple AirPort Extreme is de luxere, uitgebreidere en duurdere versie van de AirPort Express. • Het bereik van de Extreme is groter, omdat hij meerdere antennes heeft. Dit wil niet zeggen dat het bereik van de Express niet goed is. 

 • Daarnaast maakt de AirPort Express gebruik van Wireless N Wifi-technologie en de AirPort Extreme van de nieuwere en snellere Wireless AC Wifi-technologie. De N-technologie is iets minder snel dan de AC-technologie, maar voor veel mensen ruim genoeg. 

 • De Apple AirPort Express heeft een maximale snelheid van 300 Mbit/s en de Apple Airport Extreme heeft een maximale snelheid van 450 Mbit/s.

 • De AirPort Express heeft Ethernetpoorten met Megabit Ethernet en de Airport Extreme heeft Ethernetpoorten met Gigabit Ethernet. 

 • De Apple Airport Express is €109.- en de Extreme is €202,07.


Wilt u de Apple AirPort Express ook zien? Klik dan hier.


De prijs is inclusief verzendkosten.


Bedenktermijn 


Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Specificaties Apple AirPort Extreme


   
Aansluitingen  
Aantal antennes 6
Ethernet LAN (RJ-45) poort(en) 3
USB 2.0 poort(en) 1
USB 3.1 (Gen 1) type A poort(en) Nee
USB connector type USB A
WAN-poort 1
   
Fysieke eigenschappen  
Breedte 98 mm
Diepte 98 mm
Gewicht 945 g
Hoogte 168 mm
Intern Nee
LED-indicatoren Ja
   
Netwerk & Communicatie  
Aantal gebruikers 50 gebruiker(s)
DSL aansluiting Nee
Dualband Ja
Maximale Wi-Fi snelheid (totaal) 1300 Mbit/s
Netwerksnelheid (bedraad) 10, 100, 1000 Mbit/s
Netwerkstandaard Gigabit Ethernet
Wi-Fi frequentieband Gelijktijdig Dual-band 2.4GHz / 5GHz
Wi-Fi standaard 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
   
Productnummers  
Artikelnummer fabrikant ME918Z/A
Productnummer 20206521

Bedenktermijn 


Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Systeem eisen


 • AirPort configuratie app/programma vereist

 • IEEE 802.11a/b/g/n/ac

 • Beamforming-antennesysteem met zes antennes

 • Simultaneous dual-band (2,4 GHz en 5 GHz)

 • Kanalen 1-13, 36-64 en 100-140 zijn goedgekeurd voor gebruik in Europa en Japan

 • Compatibel met Mac-computers, iOS-apparaten, Apple TV, Windows-pc’s en andere Wi-Fi-apparaten met 802.11a-, 802.11b-, 802.11g-, 802.11n- en 802.11ac-voorziening

 • Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2)2

 • WPA/WPA2 Enterprise2

 • Filter voor MAC-adressen

 • NAT-firewall

 • 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

 • Toegangsbeheer op basis van tijd

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies