Factuur

Je kunt op SURFspot zelf een btw-specificatie van je bestelling opvragen. Deze specificatie kun je gebruiken als factuur. Log in bij SURFspot, ga naar ‘Mijn SURFspot’ en kies voor de optie ‘Mijn bestellingen’. Hier vind je de optie ‘Facturen’. Kies nu voor opslaan of printen. Als je de factuur niet kan vinden dan kan je mailen naar info@surfspot.nl zodat wij je kunnen voorzien van de juiste factuur. 
Bij SURFspot kun je alleen het gehele bedrag voor de licentieperiode direct betalen, ook hardware producten kun je alleen in één keer betalen. Het is niet mogelijk om op factuur te betalen, ook niet via de onderwijsinstelling, onze excuses voor het ongemak.
Het is niet meer mogelijk om je factuur aan te passen als de bestelling al is afgerond.

SURFspot is alleen bedoeld voor particulier gebruik, niet voor commercieel gebruik.

Zie hiervoor ook artikel 1 lid 6 van onze algemene voorwaarden. Om deze reden staat er geen BTW-nummer op onze factuur (en kun je dus bijvoorbeeld ook geen BTW terugvragen bij de Belastingdienst). We kunnen je helaas dan ook geen factuur sturen inclusief BTW- en KVK-nummer. Het BTW- en KVK-nummer van SURF kun je vinden op de site, maar deze staan dus niet op de facturen die we uitgeven.

Wij zijn niet verplicht te factureren inclusief BTW- en KVK-nummer omdat we alleen bestemd zijn voor particulier gebruik. We volgen hierbij de regels van de Belastingdienst, welke je hier kunt vinden.

Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.