Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 21,00 Adviesprijs € 37,95
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Wat kun je met ESET NOD32?

ESET NOD32 Antivirus beschermt je computer tegen de nieuwste virussen, malware en spyware. De exploit blocker van ESET NOD 32 Antivirus controleert op verdachte activiteiten. Verdacht gedrag door virussen wordt geconstateerd en geanalyseerd zodat de bedreiging direct geblokkeerd kan worden. Zo kun je veilig gebruik maken van internet, social media en games. Omdat ESET begrijpt dat het vervelend is dat je gestoord wordt tijdens het gamen of als je een film kijkt. Zodra je full-screen een film kijkt of een game aan het spelen bent, worden geplande taken uitgesteld. ESET NOD32 Antivirus beschermt ook tegen technieken die detectie proberen te omzeilen en blokkeert doelgerichte aanvallen en exploits.

De UEFI Scanner beschermt je tegen bedreigingen die jouw computer op een dieper niveau aanvallen.

Nieuwe functies - NOD32 Antivirus – vanaf november 2021

ESET NOD32 Antivirus biedt essentiële beveiliging tegen malware met ESETs kenmerkende balans tussen detectie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

  • ESET HOME: biedt meer zichtbaarheid en controle over jouw beveiliging.
  • Ononderbroken gamen en video’s bekijken: ESET NOD32 Antivirus zorgt voor constante bescherming die op de achtergrond draait en je niet onnodig stoort. Tijdens het gamen of het gebruiken van een programma op volledig scherm worden geen systeemupdates of vervelende pop-ups getoond.
  • Minimale belasting van computerresources: ESET NOD32 Antivirus benut het volledige vermogen van jouw computer. Daardoor kun je studeren, gamen, werken en surfen zonder dat je computer vertraagd wordt.

Twijfel je tussen ESET NOD32 Antivirus en ESET Internet Security? Bekijk dan hier de verschillen:

 

Windows

  • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 met SP1 en de nieuwste KB-updates geïnstalleerd.

Hardwarevereisten

  • Vrije schijfruimte: 400MB
  • Geheugenverbruik: 100MB

Voor meer informatie, zie de website van ESET.

 

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk ESET
Besturingssysteem Windows
Bitversie 32- of 64-bits
Taal Nederlands & Engels
Speciale voorwaarden
  • Door dit product aan te schaffen krijg je een 1-jaar abonnement met gratis updates voor ESET NOD32 Antivirus.
  • ESET NOD32 Antivirus 9 wordt geleverd met 1 licentie of 3 licenties, afhankelijk van de keuze die je maakt. Hiermee kan het product op 1 of op 3 computers geïnstalleerd en gebruikt worden.
  • Het abonnement voor ESET NOD32 Antivirus gaat in op het moment dat de e-mail met downloadinstructies voor het product verzonden is.
  • Je ontvangt altijd de meest recente versie van de software.
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW.
Gebruikersvoorwaarden http://www.eset.com/us/software-eula/
Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Anderen kochten ook: