ESET Cyber Security Pro voor Mac

Beoordeling:
40 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 28,00 Adviesprijs € 39,99
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Wat kun je met ESET Cyber Security Pro?

ESET Cyber Security Pro biedt antivirus bescherming voor jouw Mac tegen zeer lage systeembelasting. Cyber Security Pro biedt snelle scans, goede beveiliging en makkelijk in gebruik. Dit ESET product voor Mac heeft alle basisfuncties van de standaard Cyber Security plus extra functies. Zo beschermt de PRO versie van Cyber Security ook met een Firewall en ouderlijk toezicht. Je kunt het product gewoon in het Nederlands installeren zo kun je alles snel en eenvoudig veranderen. Je kunt al je apparaten met één licentie beschermen. De software biedt bescherming tegen virussen, ransomware, wormen en spyware. Jouw online identiteit wordt beveiligd, je wachtwoorden, gebruikersnamen en bankgegevens zijn veilig.
 
 

Nieuwe functies - ESET Internet Security – vanaf november 2021

ESET Cyber Security Pro levert effectieve alles-in-één internetbeveiliging voor je Mac, inclusief Firewall en Ouderlijk Toezicht.

 • Krachtige antivirustechnologie: met ESET Cyber Security Pro is jouw Mac beveiligd met Antivirus en Anti-Spyware.
 • Anti-Phishing: dankzij ESET Cyber Security Pro kun je zorgeloos gebruik maken van het internet, zonder bang te hoeven zijn dat je jouw persoonsgegevens invoert op een fake website. Hiermee voorkom je dat betaalgegevens in handen komen van internetcriminelen en kun je veilig internetshoppen.
 • Houd kinderen veilig met Ouderlijk Toezicht: wil je kleine broertje of zusje ook eens op jouw coole laptop om spelletjes te spelen? ESET Cyber Security Pro blokkeert websites die ongepast zijn voor kinderen. Bovendien kun je inzicht krijgen in welke websites ze bezoeken.

macOS

 • macOS 12 (Monterey)
 • macOS 11 (Big Sur)
 • macOS 10.15 (Catalina)
 • macOS 10.14 (Mojave)
 • macOS 10.13 (High Sierra)
 • macOS 10.12.x (Sierra)

Hardwarevereisten

 • Geheugen verbruik: 300MB.
 • Beschikbare schijfruimte: 250MB.

Voor meer informatie, zie de website van ESET.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk ESET
Besturingssysteem macOS
Bitversie 64-bits
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Speciale voorwaarden
 • Door dit product aan te schaffen krijg je een abonnement met gratis updates voor ESET Cyber Security Pro.
 • ESET Cyber Security Pro wordt geleverd met een 1-jarige licentie voor één gebruiker of drie gebruikers. Hiermee kan het product op maximaal drie computers geïnstalleerd en gebruikt worden.
 • De licentie voor ESET Cyber Security Pro gaat in op het moment dat de e-mail met downloadinstructies voor het product verzonden is.
 • Je ontvangt altijd de meest recente versie van de software.
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW.
Gebruikersvoorwaarden http://www.eset.com/nl/legal-information
Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Klantenreviews

1 item

Toon per pagina
 1. Goede scanner maar vertragend op MAC.
  Beoordeling
  40%
  Werk ondertussen nu ruim 3 jaar met ESET Cyber Security op onze mac's. Beide mac's draaien op El Capitan. ESET beschermt (zover we kunnen waarnemen) de machines goed. Maar de keerzijde is dat OSX nogal wat extra tijd neemt bij het opstarten. Zonder ESET geïnstalleerd is de opstarttijd van de computer zo'n 40 seconden. Met ESET komt daar nog enkele minuten vertraging bij omdat ESET zichzelf altijd gaat updaten en wellicht ook een scan uitvoert in de achtergrond? Dit kost veel tijd ongeacht de snelle processor en 16 gb intern geheugen of snelle internet verbinding. Reden voor ons om uit te zien naar een andere scanner voor de MAC.

  Gereviewd door

  Gepost op

1 item

Toon per pagina
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan