SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Soofos Online Cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 65,00
Android
Apple Mac, iOS
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Inhoud van de cursus NGT

De Nederlandse Gebarentaal is de natuurlijke taal van prelinguale dove mensen in Nederland. In deze cursus leer je aan de hand van video’s en opdrachten de gebarentaal. De cursus start bij de basis van het leren van een gebarentaal.

Voor wie is deze cursus?

  • Voor iedereen die de Nederlandse Gebarentaal wilt leren 
  • Deze gebarentaalcursus is voor beginners

Wat leer je in de cursus NGT?

De cursus is opgedeeld in verschillende thema’s. Ieder thema bevat een korte introductie, voorbeeldzinnen, een opdracht en een test. Voorbeelden van thema’s zijn:

  • jezelf en anderen voorstellen
  • de dagen, maanden en dagdelen 
  • boodschappen doen
  • gevoelens en meningen
  • tellen en rekenen
  • werkwoorden en vervoegingen

Bekijk voor meer informatie over de cursus NGT.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Medium Online dienst
Merk Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan