SPSS Informatie m.b.t. kwetsbaarheid Log4j >

Soofos Online Cursus Nederlands met Gebaren (NmG)

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 65,00
Android
Apple Mac, iOS
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Inhoud van de cursus Nederlands met Gebaren (NmG)

Nederlands met gebaren is een taal die is ontstaan uit een combinatie van de Nederlandse spreektaal en de Nederlandse gebarentaal (NGT). De gebaren bij NmG zijn ondersteunend aan de Nederlandse spreektaal.

Voor wie is deze cursus?

  • Voor iedereen die wilt leren gebaren, om zo contact te kunnen maken met mensen die gebarentaal spreken.
  • Vanwege de gemende taal (Nederlandse spreektaal en NGT) krijg je met deze cursus een uitgebreid aanbod van gebaren. Met deze gebaren begrijpen meer mensen wat je zegt of gebaart.

Wat leer je in de cursus NmG?

De cursus bestaat uit meerdere hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bevat een korte introductie, voorbeeldzinnen, een opdracht en een test. Voorbeelden van hoofdstukken zijn:

  • Kennismaken
  • Klok kijken en reizen
  • Schoolvakken
  • School
  • Gezondheid

Bekijk voor meer informatie over de cursus NmG.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Medium Online dienst
Merk Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan