Soofos Online Adobe After Effects: Animation Composer

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 49,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Wat leer je in de cursus Animeren met Animation Composer?

Animation Composer is een plug-in van Mister Horse voor het programma Adobe After Effects. Met deze plug-in kun je animaties toevoegen aan jouw video. Deze plug-in bevat vooringestelde effecten, waardoor je heel eenvoudig animaties in je video kunt plaatsen. Animation Composer is gratis te downloaden via www.misterhorse.tv. Voor het volgen van deze cursus heb je alleen de gratis variant nodig, deze kun je direct installeren voor zowel Mac als Windows. In deze cursus leer je alles over Animation Composer en hoe je de plug-in kunt toepassen.

De inhoud van de cursus:

  • Transitions toevoegen aan videoprojecten
  • Werken met 3D-layers in After Effects
  • Teksten en teksteffecten toevoegen aan video’s
  • Animeren met Animation Composer

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die wilt leren hoe je vooringestelde animaties kunt toevoegen aan een videoproject in Adobe After Effects. Adobe After Effects CC zit niet bij de cursus inbegrepen. Dit programma is onderdeel van het Adobe Creative Cloud pakket. Is een video maken in Adobe After Effects nog een grote challenge voor jou? Bekijk hier of de basiscursus van After Effects iets voor jou is.

Bekijk hier meer informatie over de cursus Animeren met Animation Composer.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.