Certiport Microsoft Technology Associate Examen (MTA)

Studentenprijs
€ 52,00
Adviesprijs € 127,-
Windows
Windows
download
Binnen 10 min online beschikbaar

Let op:

- De voucher kan ingewisseld worden bij een Certiport Testing Center tot en met 21 maart 2017.

- Met de voucher kun je een afspraak maken voor het afleggen van het examen bij een Certiport Testing Center. Ga voor een overzicht van de beschikbare Testing Centers naar: http://www.certiport.com/locator

- Aan het doen van het examen zijn separate kosten verbonden (rond de € 25,00) die per Certiport Testing Center verschillen. Over de kosten kun je advies inwinnen bij het betreffende Testing Center.

- Het is mogelijk dat jouw (onderwijs)instelling ook een Certiport Testing Center is, hiervoor kun je navraag doen bij de ICT-afdeling binnen jouw instelling.

 

Microsoft Technology Associate Examen (MTA) met herexamen

Wanneer je je goed wilt voorbereiden op een carrière in de IT en ook wilt kunnen laten zien dat jij een goede kennis hebt van IT principes op het gebied van infrastructuur, database of software ontwikkeling, is het doen van een Microsoft Technology Associate Examen een goede stap. Niet alleen kun je je kennis uitbreiden, ook wordt het in de IT wereld als een waardevolle credential beschouwd waarmee je je kunt onderscheiden.

 

Certificeer jezelf als Microsoft Technology Associate

Door dit product te bestellen schaf je een voucher aan voor het afleggen van het Microsoft Technology Associate (MTA) examen, inclusief herexamen. Bekijk voor meer informatie over het inwisselen van de voucher deze video. Je kunt kiezen uit 1 examen uit 1 van de drie tracks: IT Infrastructure, Database en Developer. Bezoek voor een overzicht van de beschikbare examens deze pagina. Wanneer je het examen haalt mag je jezelf een gecertificeerd Microsoft Technology Associate noemen.

 

Voorbereiding

Microsoft Official Academic Courses (MOAC's) komen beschikbaar om je goed op een aantal MTA examens voor te kunnen bereiden.

Systeem eisen

NVT

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review