Gratis cursus Microsoft Office 2013 Specialist

Studentenprijs
€ 0,00
Adviesprijs € 0,-
Windows
Windows
download
Binnen 10 min per e-mail beschikbaar

Microsoft Office 2013 Specialist

Het maakt eigenlijk niet uit welke studierichting of opleiding je volgt, jezelf certificeren als Microsoft Office 2013 Specialist is altijd handig. Met deze gratis cursus Microsoft Office 2013 Specialist van de IT Academy kan dat. Je doorloopt lessen over programma’s zoals Excel, Powerpoint en Word. Zowel basisvaardigheden als verdieping in de stof komen aan bod. Wil je een certificaat behalen? Dan kun je via SURFspot een voucher aanschaffen om het examen voor Microsoft Office Specialist af te leggen.

De cursus Microsoft Office 2013 Specialist bevat de volgende onderdelen:

- Beginnersvaardigheden voor Word 2013
- Beginnersvaardigheden voor Excel 2013
- Beginnersvaardigheden voor PowerPoint 2013
- Beginnersvaardigheden voor Outlook 2013
- Word 2013 voor gevorderden
- PowerPoint 2013 voor gevorderden
- Excel 2013 voor gevorderden

IT Academy maakt de cursus Microsoft Office 2013 Specialist mogelijk

IT Academy is de digitale leeromgeving van Microsoft. Het aanbod van verschillende cursussen is speciaal bedoeld voor medewerkers, docenten en studenten uit het hoger onderwijs. Goede IT vaardigheden worden steeds belangrijker, en dan is het prettig om zwart op wit te hebben wat je competenties zijn op dat gebied. De cursus Microsoft Office 2013 Specialist zet je aan het werk om de basisvaardigheden van Word, Excel, Powerpoint en Outlook 2013 onder de knie te krijgen. In Word, PowerPoint en Excel verdiep je je nog verder.

Maak met Microsoft Office 2013 Specialist uitgebreid kennis met Word, Excel en Powerpoint

Voor veel mensen is Word een van de meest vertrouwde programma’s. Toch benut niet iedereen alle mogelijkheden ten volle. Met Excel kun je allerlei soorten gegevens overzichtelijk ordenen en analyseren, onder andere met draaitabellen. Ook Excel is voor weinig mensen helemaal onbekend, maar echt goed de weg weten in dit programma is nog wel iets anders. PowerPoint is in de volksmond haast een synoniem voor ‘presentatie’ geworden. Wil je echt professionele presentaties kunnen maken, dan kun je ook daarvoor terecht bij Microsoft Office 2013 Specialist.

Ga voor meer informatie naar https://itacademy.microsoft.com

Systeem eisen

- Je dient over een computer met MS Office 2013 te beschikken.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review