Gratis Soofos Online Cursus Sollicitatietraining Toolkit

Onderwijsprijs € 0,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Gratis Soofos Online Cursus Sollicitatietraining Toolkit

In deze cursus leer je in 4 lessen tips die je helpen bij het zoeken naar de perfecte baan. Deze training helpt je meer structuur te krijgen in het vinden van een baan. Je vergroot je kans van slagen met een paar simpele tips. Career Kickstart helpt je hierbij.

Wat ontvang je bij de online cursus Sollicitatietraining Toolkit: 

  • Levenslange toegang
  • 4 lessen
  • 10 minuten les
  • Nederlands gesproken
  • Te gebruiken op alle apparaten

Bekijk hier meer informatie over de cursus Sollicitatietraining Toolkit.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft dus voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.