Gratis Soofos Online cursus Smart Objects in Photoshop

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod


Binnen 15 min online beschikbaar!

In deze online cursus leer je wat Smart Objects zijn en het gebruik hiervan. Je leert onder andere hoe je zonder het object te beschadigen grafisch werk op een mooie en functionele manier kan presenteren. Deze cursus bestaat uit 6 lessen in video format en duurt 49 minuten. De video’s zijn Nederlands gesproken en zijn geschikt voor tablet en mobiel. Je kan deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt en heeft een onbeperkte toegang. Wat leer je zoal in deze cursus:

  • Leer met smart objects grafisch werk mooi te presenteren
  • Inclusief oefenbestanden
  • Krijg les van de beste opleider van 2015 en 2016
Medium Online dienst
Producent Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn 14 dagen
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.