Soofos Online Cursus Animate: Interactieve Infographics en Animaties

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 75,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Animate: Interactieve Infographics en Animaties

Leer in deze cursus interactieve infographics en animaties maken. Je kunt direct aan de slag met het downloadbare oefenmateriaal. De cursus bestaat uit 31 lessen en na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Het is ook mogelijk om jouw eigen materiaal te gebruiken in de cursus, zoals zelfontworpen banners en advertenties. Wil je eerst leren hoe je zelf banners en advertenties kunt ontwerpen? Volg dan hier de online cursus Adobe Illustrator

Benodigde voorkennis

Voor deze cursus is kennis over standaard animatietechnieken van Adobe Animate CC nodig voor HTML5 Canvas producties. 

Lesprogramma

De online cursus interactieve infographics en animaties met Adobe Animate CC bestaat onder andere uit:

  • opzetten van een HTML5 canvas productie
  • animeren met behulp van tijdlijn navigatie
  • interactieve elementen toevoegen door middel van acties met de muis
  • roteren van elementen in de animatie
  • exporteren en publiceren van de interactieve infographic of animatie

Bekijk hier meer informatie over de cursus Animatie.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.