Soofos Online Cursus Photoshop CC 2021

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 127,00
Android
macOS, iOS
Windows
Linux
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Besturingssysteem: Mac/Windows/iOS/Android
  • Type: Online
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
  • Licentie: Eeuwigdurend gebruiksrecht*

Met de online cursus Photoshop van Soofos leer je allerlei manieren om je foto's naar een nieuw niveau te tillen. Met de praktijkgerichte oefeningen leer je de belangrijkste vaardigheden die benodigd zijn voor het gebruik van Photoshop. Leer over maskers, transformaties, laagstijlen, het verwerken van 3D-modellen in je kunstwerken en nog veel meer met wel 14,5 uur aan video's, verdeeld over 133 lessen. De cursus komt daarnaast ook met meer dan 100 bestanden om je te helpen bij het maken van de opdrachten en het begrijpen van de video's. De cursus wordt aangepast nadat er een update uitkomt zodat de video's relevant blijven. 

Voor- en nadelen:

Leer de essentiële vaardigheden voor iedere foto bewerker
De 14,5 uur aan kennis over Photoshop blijft relevant
De cursus leert je alleen over de tools van het programma, er worden geen specifiekere technieken uitgelegd

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem Android, macOS, iOS, Windows, Linux
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.