Gratis Soofos Online Cursus Smart Objects in Photoshop

Onderwijsprijs € 0,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Gratis Soofos Online Cursus Smart Objects in Photoshop

In deze online cursus leer je wat Smart Objects zijn en het gebruik hiervan. Je leert onder andere hoe je zonder het object te beschadigen grafisch werk op een mooie en functionele manier kunt presenteren. Deze cursus bestaat uit 6 lessen in video format en duurt 49 minuten. De video’s zijn Nederlands gesproken en zijn geschikt voor tablet en mobiel. Je kunt deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt.

Wat leer je zoal in deze cursus

  • Leer met smart objects grafisch werk mooi te presenteren
  • Inclusief oefenbestanden
  • Krijg les van de beste opleider van 2015 en 2016

Bekijk hier meer informatie over de cursus Smart Objects in Photoshop.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus. 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.