Soofos Plus - 150+ cursussen - 1 jaar

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 99,00 Adviesprijs € 240,00
Android
Apple Mac, iOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Plus

Wil jij jezelf ontwikkelen en je kennis op een bepaald gebied uitbreiden of verdiepen? Met Soofos Plus kun je onbeperkt cursussen volgen! Je kunt kiezen uit een breed assortiment, van IT tot marketing en van leren ontspannen tot ondernemen. Al deze cursussen worden gegeven door top instructeurs die expert zijn in zijn of haar eigen vakgebied.

Belangrijkste kenmerken:

Medium Online dienst
Merk Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan