Soofos Online Cursus Sollicitatietraining

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 38,00
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Sollicitatietraining

In deze online training van Career Kickstart leer jij de vaardigheden van een sollicitatie, hoe jij je kunt voorbereiden en het vinden van de baan die bij je past. Je maakt gebruik van 5 fasen, waarin je video's kijkt en oefeningen doet. Career Kickstart is een programma die je helpt bij het vinden van een baan die bij je past.  

Fase 1: Zelfanalyse 
Leer waar je goed en slecht in bent, wat je leuk vindt en wat bij je past

Fase 2: Personal Branding
Je USP's (Unique Selling Points) het beste naar voren laten komen in je cv

Fase 3: Vacatures vinden
Leer de juiste vacatures te vinden door gebruik te maken van bijvoorbeeld netwerktechnieken

Fase 4: Solliciteren
Het schrijven van een motivatiebrief en cv 

Fase 5: Het sollicitatiegesprek 
Leer hoe jij je het beste kan voorbereiden en wat tips & trucs voor tijdens je sollicitatiegesprek

Je leert netwerken, het maken van een sterk cv en het schrijven van een motivatiebrief. Dit heb je allemaal nodig om een goed sollicitatiegesprek te voeren.  Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan