Downloadtoegangsgarantie

De downloadlinks die wij bij onze bestellingen meesturen zijn 30 dagen actief. Je kunt binnen deze 30 dagen je product downloaden. Mocht het niet zijn gelukt om de download te starten binnen deze 30 dagen of wil je een herinstallatie uitvoeren en is de termijn verstreken, neem dan contact op met ons op. Wij kunnen je ten allen tijde voorzien van een nieuwe actieve downloadlink. Let op, wij kunnen je geen nieuwe downloadlink toezenden als de licentieperiode van je product is verlopen. De licentieperiode van een softwareproduct is terug te vinden op de productpagina.
Hier vind je actieve downloadlinks voor onze beveilingssoftware assortiment. 


ESET NOD32

Kaspersky


Je kunt de onderstaande software installeren via je account. 

McAfee

Bitdefender

Norton


De downloadlinks die worden verzonden bij je Office bestelling zijn 30 dagen geldig. Wil je na deze 30 dagen de software downloaden, vraag dan een nieuwe downloadlink voor Office 2010, 2011, 2013 of Office 2016 aan op via de chat of via info@surfspot.nl. Vergeet niet het bestelnummer van je Office bestelling te vermelden. Adobe kun je niet via een downloadlink opnieuw installeren, je hebt bij de bestelling van Adobe Creative Cloud een vouchercode en een registratielink ontvangen. De vouchercode kun je maar éénmaal gebruiken. 

Je kunt Adobe Creative Cloud opnieuw of op een tweede computer installeren door met je Adobe ID in te loggen op www.adobe.com/nl 

1. Ga naar 'Desktopdownloads'. 
2. Scroll naar onderen en download de Adobe Creative Cloud applicatie. 
3. Je kunt weer met Adobe aan de slag!

     Adobe CC

De downloadlinks die wij bij onze bestellingen meesturen, zijn 30 dagen actief. Je kunt binnen deze 30 dagen je product downloaden. Mocht het niet zijn gelukt om de download te starten binnen deze 30 dagen of wil je een herinstallatie uitvoeren en is de termijn verstreken, neem dan contact op met ons op.
Stuur een mail naar info@surfspot.nl of spreek ons op werkdagen aan op de live chat. 

Wij kunnen je te allen tijde voorzien van een nieuwe actieve downloadlink. Let wel op dat wij je geen nieuwe downloadlink kunnen toezenden als de licentieperiode van je product is verlopen. De licentieperiode van softwareproducten is terug te vinden op de productpagina.