Ticken online Typecursus zonder Ticken examen

Studentenprijs
€ 69,95
Adviesprijs €77,50
Apple Mac Windows
Apple Mac
Windows
Download
Binnen 1 week per e-mail beschikbaar

Let op
Het Ticken examen zit bij dit product niet inbegrepen, schaf hiervoor Ticken online typecursus inclusief Ticken examen aan.


Ticken leert je blindtypen met tien vingers met behulp van de Typereflex-methode. Deze methode betekent dat je geen saaie, onzinnige lettercombinaties typt, maar meteen woordjes. Dat is de meest effectieve manier om jouw hersenen te trainen en blindtypen onder de knie te krijgen. Hierdoor leer je in 50% van de normale tijd blindtypen met tien vingers.


Kenmerken van Ticken online typecursus


De Ticken cursus is toegankelijk via het internet, zodat je op school of thuis gemakkelijk kunt oefenen. Door middel van de interactieve aanpak (digitale coach, video’s en typespellen) leer je in jouw eigen tempo in 30 lessen (25 a 30 minuten per les) blindtypen. Na iedere typeles krijg je jouw persoonlijke resultaten met bijbehorende verbeterpunten te zien. Zoals een persoonlijk advies voor de toetsen die extra aandacht verdienen.


Voordelen blindtypen


- Betere werkhouding: Als je kunt blindtypen hoef je niet telkens de beweging naar het toetsenbord met het hoofd te maken. Veel minder fysieke belasting als effect.
- efficiënter werken: Een scholier of student die gemiddeld 2 uur per dag typt, bespaart, nadat hij heeft leren blindtypen, op jaarbasis meer dan 20 hele school/studie-dagen aan tijd.


Persoonlijk advies & voortgang


Elke cursist krijgt persoonlijke terugkoppeling over zijn resultaten en voortgang in de cursus. Welke letters/tekens onder controle zijn en welke nog enige aandacht verdienen.


Via de volgende link vind je een video van Ticken Online: http://www.ticken.nl/Gratis-Typeles/Video-Uitleg-Typecursus.html 

Systeem eisen

- De online typecursus kan op elke computer met internetverbinding gevolgd worden

Reactie gebruiker:
Na vrijwel alle lessen kan ik nog lang niet blind typen zonder telkens nog veel fouten te moeten corrigeren. 100 aanslagen per minuut. Niet-blind haal ik makkelijk 200. Of langer oefenen helpt? De informatie van Ticken op Surfspot vermeldt niet dat de licentie na een jaar verloopt. Daarna dus niet meer oefenen voor de €77,50 die ik had betaald. De informatie is misleidend.

Reactie SURFspot:
Bedankt voor de review met jouw ervaring over Ticken. Wij willen graag reageren op de looptijd van de licentie. Je geeft aan dat er nergens staat dat de looptijd 1 jaar is. In de aanvullende informatie staat twee keer vermeld dat het om een licentie van 1 jaar gaat. We begrijpen dat het vervelend is dat je eroverheen gelezen hebt, maar het staat er wel.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies